You are here:

FOTO | Schimbare de plan! Decizia luată de Mircea Lucescu după ce România a primit interzis din partea UEFA

FOTO | Schimbare de plan! Decizia luată de Mircea Lucescu după ce România a primit interzis din partea UEFAgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu, alături de jucătorii aflaţi în lotul echipei naţionale, şi-au schimbat planurile în timpul zilei de luni după vestea primită din partea UEFA legată de antrenamentul oficial.

"Tricolorii" au fost refuzaţi în urma cererii înaintate spre UEFA de a se antrena pe stadionul Darius ir Girenas din Kaunas, cu o zi înainte de confruntarea cu Lituania, partidă care va avea loc pe aceeaşi arenă.

Mircea Lucescu, alături de componenţii lotului echipei naţionale, au decis să înlocuiască plimbarea din Kaunas cu o inspecţie a gazonului de pe "Darius ir Girenas", gazon care le-a cauzat probleme celor de la UEFA, în condiţiile în care protocolul forului european nu a fost respectat în această situaţie.

FOTO | "Tricolorii" au inspectat gazonul pe care vor juca împotriva Lituaniei

România este lider în grupa din UEFA Nations League, cu nouă puncte după trei partide disputate. În luna septembrie, România învingea Lituania la Bucureşti cu scorul de 3-1. Alex Mitriţă, Răzvan Marin şi Valentin Mihăilă au fost marcatorii selecţionatei lui Mircea Lucescu la partida disputată în Ghencea. O nouă victorie în Nations League ar aduce naţionala României cu un pas mai aproape din Liga B în Liga Naţiunilor, divizie din care a retrogradat la ultima ediţie a competiţiei organizate de UEFA.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaciprunations leaguemircea lucescu 

viewscnt
Articole similare