You are here:

”Ce se întâmplă cu Rapid?”. Hromada, îngrijorat de situaţia din Giuleşti: ”Lipseşte ceva”

”Ce se întâmplă cu Rapid?”. Hromada, îngrijorat de situaţia din Giuleşti: ”Lipseşte ceva”

Rapid

Comentarii

În ultimele trei etape, cu Marius Şumudică pe bancă, Rapid a înregistrat o singură victorie, un egal şi o înfrângere.

Hromada, sincer despre ce se întâmplă în Giuleşti

Jakub Hromada, slovacul de la Rapid, a vorbit despre acomodarea sa în fotbalul românesc dar şi despre situaţia dificilă cu care se confruntă Rapidul.

  • Fotbalistul slovac a fost adus de Rapid Bucureşti iarna trecută de la Slavia Praga, iniţial sub formă de împrumut. În vară, a semnat definitiv cu giuleştenii.

”(n.r. Ce se întâmplă cu Rapid. Ce crezi că lipseşte?) Este o întrebare grea, vorbim şi noi tot timpul despre asta. Vrem să depăşim acest moment şi vrem să ieşim din situaţia aceasta fiindcă este important atât pentru fanii noştri, cât şi pentru club, pentru patron pentru toţi oamenii de aici. Încercăm să facem tot posibilul, dar tot mai lipseşte ceva, cel mai rău este că lipsesc rezultatele şi suntem supăraţi pentru asta, încercăm să muncim din greu zilnic, dar rezultatele tot nu vin.

Poate avem nevoie de o victorie, de un gol, ceva, pentru că fotbalul este aşa. Linia dintre succes şi eşec este una foarte fină, dacă pot să mă exprim aşa.  

Şi la ultimul meci, cel cu Botoşani, a fost o partidă deschisă, am controlat meciul, am avut 2-3 oportunităţi de a marca, dacă era 2 sau 3-0 după prima repriză, am fi vorbit diferit acum Aceasta este diferenţa, trebuie să muncim şi mai mult şi trebuie să începem cu micile detalii şi trebuie să îmbunătăţim fiindcă nu merităm să fim acolo şi nu vrem să fim acolo”, a declarat Hromada.

Jakub Hromada a jucat 159 de minute în trei meciuri pentru Rapid în acest sezon, fără gol sau pasă de gol în dreptul său.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Jakub Hromada în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Pentru Rapid urmează o serie infernală de meciuri în campionat, unde le va întâlni pe Farul (acasă), FCSB (deplasare), Hermannstadt (a), UTA Arad (a) şi CFR Cluj (d), pe lângă, evident, partidele din Cupa României.

Afla mai multe despre: rapidhromadagiuleşti 

viewscnt
Articole similare