You are here:

"Orice se poate întâmpla". Pep Guardiola adânceşte misterul din jurul său. Ultimele informaţii dinspre Manchester City

"Orice se poate întâmpla". Pep Guardiola adânceşte misterul din jurul său. Ultimele informaţii dinspre Manchester City

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola, managerul grupării Manchester City, insistă că nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său, deşi contractul său expiră la sfârşitul sezonului.

Pep Guardiola nu s-a decis în privinţa viitorului său, deşi contractul cu Manchester City expiră vara viitoare

„Vom vedea. Încă trebuie să mă gândesc şi să decid ce vreau să fac”, a spus el.

Numele antrenorului spaniol a fost menţionat recent ca unul dintre posibilii candidaţi pentru postul de selecţioner al Angliei. El a negat orice înţelegere. „Nu este adevărat”, a spus el.

„Eu sunt managerul lui Manchester City, nu am decis nimic. Orice se poate întâmpla, aşa că nu ştiu”, a adăugat Guardiola.

Guardiola, despre numărul mare de meciuri

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a afirmat că dacă se doreşte reducerea numărului de meciuri, atunci iniţiativa trebuie să vină din partea jucătorilor.

”Sunt convins că, dacă ceva trebuie să se schimbe, iniţiativa trebuie să vină de la jucători”, a declarat Pep Guardiola, întrebat despre programele din ce în ce mai aglomerate din fotbalul profesionist.

Spre exemplu, Manchester City ar putea juca până la 76 de meciuri în sezonul 2024-2025 dacă va câştiga Liga Campionilor, al cărei nou format include două meciuri suplimentare, şi Cupa Mondială a Cluburilor din vara viitoare din Statele Unite. Această cifră nu include meciurile jucate de internaţionali pentru echipele lor naţionale.

Federaţia Internaţională a Sindicatelor Fotbaliştilor (Fifpro) estimează că un jucător nu ar trebui să joace mai mult de 50 sau 60 de meciuri pe sezon, în funcţie de vârsta sa.

Afla mai multe despre: pep guardiolapep guardiola manchester city 

viewscnt
Articole similare