You are here:

Situaţie halucinantă! Echipa a jucat în Superliga în urmă cu un an, însă acum jucătorii se împrumută la cămătari: ”Ne vom desfiinţa”

Situaţie halucinantă! Echipa a jucat în Superliga în urmă cu un an, însă acum jucătorii se împrumută la cămătari: ”Ne vom desfiinţa”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni este are şanse mari să nu ducă la bun sfârşit sezonul actual de Liga 2 din cauza problemelor ce s-au abătut asupra clubului argeşean.

Fotbaliştii lui CS Mioveni au ajuns la capătul răbdării, după ce unii dintre ei nu au mai primit din partea clubului niciun leu în ultimele şase luni, iar desfiinţarea clubului pare iminentă.

Jucătorii nemulţumiţi au început deja să îşi depună memorii la AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori), iar CS Mioveni ar putea suferi o depunctare imensă ce le-ar putea face imposibilă fotbaliştilor salvarea de la retrogradare din punct de vedere sportiv.

”Cântec de lebădă” pentru CS Mioveni. Jucătorii au ajuns în pragul disperării şi nu mai vor să se antreneze

Echipa din oraşul Uzinei Dacia a ajuns în pragul colapsului după ce autorităţile locale au diminuat consierabil fondurile de investiţie, din cauza lipsei de sponsori.

În acest context, este posibil ca CS Mioveni să nu se prezinte la următoarele partide din Liga 2, sau, în cel mai fericit caz, să trimită în teren juniori, lucru ce ar face aproape imposibilă salvarea de la retrogradare.

În plus, jucătorii s-au plâns că nu au ce să pună pe masă de sărbători şi au declarat că au fost minţiţi că îşi vor primi o parte din salariile restante.

Fosta echipă a lui Nicolae Dică a fost depunctată, iar fotbaliştii şi-au depus memorii: ”Aici nu mai e de stat”

"Situaţia e critică! După Viitorul Târgu Jiu, noi probabil suntem a doua echipă care ne vom desfiinţa. Sunt jucători care n-au primit salariu de 6 luni. Iar cei noi, n-au primit nici ei niciun salariu.

Am fost minţiţi că vom primi salariu săptămâna asta şi nu am primit nimic de la vechiul primar, care mai are două săptămâni şi pleacă.

Vin sărbătorile şi noi n-am primit nimic! Avem familii! E dezastruos. Pe primar nu îl mai interesează de noi. Se alege praful! Sunt jucători care îl sună pe Hulubei ca să îşi bage memorii. Nu mai suportă nimic! 

Mai sunt două luni şi noi nu ne mai antrenăm până nu primim două salarii. Mai încearcă antrenorul Alin Chiţa (n.r. antrenorul lui CS Mioveni) să ne motiveze, dar nu mai are cu cine, suntem dărâmaţi.

Mai sunt meciuri, trebuie să facem ceva să ne luăm banii. Sunăm deja pe la echipe, stânga sau dreapta, ca să putem pleca. Aici nu mai e de stat!", au transmis jucătorii lui CS Mioveni sub protecţia anonimatului, pentru Golazo.ro.

CS Mioveni nu mai are medic, iar jucătorii s-au împrumutat de la cămătări

Mai mult decât atât, din informaţiile presei argeşene, îngrijirea medicală în cazul accidentărilor a dispărut complet.

Medicul care ar trebui să fie prezent constant, atât la antrenamente, cât şi la meciuri, nu există din cauza lipsei de fonduri. În caz de probleme medicale, un medic de la SJU Piteşti intervine temporar pentru a ajuta jucătorul, dar apoi rămâne totul la voia întâmplării.

Conform ziarobiectiv.ro, fotbaliştii clubului au fost nevoiţi să recurgă la gesturi disperate în ultimul timp şi s-au împrumutat de la cămătari pentru a-şi putea întreţine familiile.

CS Mioveni a retrogradat în Liga 2 în 2023, după doi ani consecutivi în Superliga. Echipa a ratat în sezonul trecut promovarea în primul eşalon, după un baraj pierdut în faţa lui FC Botoşani.

În acest moment, Mioveni ocupă locul 19 în Liga 2, cu şase puncte după nouă partide.

 

 

Afla mai multe despre: cs mioveniliga 2 

viewscnt
Articole similare