You are here:

Situaţia accidentaţilor de la FCSB! S-a aflat când revine Lixandru. Un titular a aflat diagnosticul şi ratează următoarele meciuri

Situaţia accidentaţilor de la FCSB! S-a aflat când revine Lixandru. Un titular a aflat diagnosticul şi ratează următoarele meciuri

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat o săptămână excelentă pe plan sportiv, în care le-a învins pe PAOK, în Europa League şi Gloria Buzău, în Superliga, însă campioana României se confruntă cu probleme de lot.

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a vorbit despre situaţia jucătorilor accidentaţi din lotul echipei pregătite de Elias Charalambous şi a dezvăluit că Florin Tănase va fi indiponibil pentru următoarele trei meciuri.

Mihai Lixandru, pregătit de operaţie. Mijlocaşul revine pe final de sezon

Preţul victoriei cu PAOK Salonic a fost scump pentru FCSB, care i-a pierdut pe Darius Olaru, suspendat, şi Mihai Lixandru, accidentat grav. Deşi se vehicula că Lixandru va rata restul sezonului, Mihai Stoica a anunţat că acesta va reveni în luna martie şi va fi apt pentru play-off.

Pe 9 octombrie, fostul mijlocaş al celor de la CS Mioveni se va opera la Roma şi va începe recuperarea.

  • Mihai Lixandru a suferit o ruptură de ligamente încrucişate în prima repriză a meciului PAOK - FCSB.

"Cea mai importanta problema este Mihai Lixandru, care acum este la Roma cu Ovidiu Kurti. Astăzi a fost la preoperator, totul perfect, mâine dimineaţă la 7.30 intră în operaţie.

Este primul pacient, mâine are profesorul Mariani zi de operaţie. Este primul pacient, am zis să termine cât mai repede.

În 5 luni va juca. Deci nu cum îşi făceau alţii calcule. Da, în martie va juca. Îl deschide la operaţie, vedem în funcţie de ce e în genunchi. Sigur, pentru play-off îl luăm în calule”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport. 

Şut ratează meciurile naţionalei României, dar revine pentru meciul cu Dinamo

De asemenea, Mihai Stoica a precizat că Adrian Şut va fi pe teren la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, programat pe 20 octombrie. În prezent, acesta se află la celebra Marijana Kovacevic pentru recuperare.

”Şut este la Belgrad. Cred că săptămâna viitoare se va antrena din prima zi normal cu echipa. Are o leziune pe aductori, gradul 1 A, cea mai mică şi aici vreau să se înteleagă foarte bine.

Şut va fi apt cu Dinamo. Dacă nu mergea la Belgrad, în mod normal problema pe care o are, pe o refacere normală, îi dadea posibilitatea să joace cu Rangers. Există şi opţiunea asta, el a zis: <<Nu discut, vreau să merg la Belgrad, nici nu concep să nu fiu la meciul cu Dinamo>>”, a adăugat Mihai Stoica.

Tănase, OUT pentru următoarele trei partide. Pierdere importantă pentru FCSB

Într-un final, Mihai Stoica a anunţat că Florin Tănase a suferit o leziune în vecinătatea tendonului la care Marijana Kovacevic nu poate interveni.

Astfel, cel mai probabil, Tănase va fi pe teren abia la partida cu Dinamo din Cupa României, programată pe 30 octombrie şi, implicit, va rata următoarele trei meciuri.

De asemenea, MM Stoica a declarat că Ngezana a revenit după accidentare şi se antrenează la parametri normali.

”(n.r. Tănase ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid) Florin Tănase, în mod normal, la ce leziune are, e lângă tendon şi nu poate interveni Marijana.

(n.r. Cât va fi indisponibil?) Teoretic cam trei săptămâni, că ştiu că Tanase se reface foarte repede, are un organism care-l ajuta, dar cam trei săptămâni se estimează că trebuie să stea.

Şi el ar fi vrut să meargă, doar că mergea sa facă turism, acolo chiar nu poate interveni Marijana. Ngezana va fi bine, aleargă, mai departe nu avem (n.r. alţi indisponibili)”, a concluzionat preşedintele CA al FCSB.

Programul FCSB-ului în luna octombrie

  • 20 octombrie, Dinamo - FCSB, Superliga
  • 24 octombrie, Rangers - FCSB, Europa League
  • 27 octombrie, Rapid - FCSB, Superliga
  • 30 octombrie, Dinamo - FCSB, Cupa României

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicalixandruşuttănase 

viewscnt
Articole similare