You are here:

Mircea Lucescu a intervenit după ce a auzit discuţia dintre reporter şi Marius Marin: ”Nu mai puneţi astfel de întrebări. Ar fi culmea”

Mircea Lucescu a intervenit după ce a auzit discuţia dintre reporter şi Marius Marin: ”Nu mai puneţi astfel de întrebări. Ar fi culmea”

Echipa națională

Comentarii

Marius Marin, mijlocaşul naţionalei României, şi selecţionerul Mircea Lucescu au fost prezenţi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Lituania din Nations League.

Primul ”luat la întrebări” de către jurnalişti a fost Marius Marin, care a prefaţat partida din Lituania. Fotbalistul Pisei a declarat că terenul prost de pe Stadionul Steaua a jucat un rol important în partida tur, în care adversara noastră ne-a pus probleme până spre finalul întâlnirii.

De această dată, România va juca la Kaunas pe ”o masă de biliard”, iar Marius Marin consideră că echipa noastră trebuie să câştige cele trei puncte, deşi la ora startului vor fi doar opt grade, temperatură cu care lituanienii sunt obişnuiţi.

Marius Marin nu caută alibiuri înainte de Lituania - România

”Întâlnim un adversar destul de bun, am văzut şi la Bucureşti că ne-au pus destule probleme şi cred că trebuie să intrăm la fel de motivaţi cum am făcut atunci.

Ne-am propus să câştigăm toate meciurile din grupă, asta este motivaţia noastră de a creşte motivaţia de învingători.

Cred că şi terenul i-a avantajat la Bucureşti, dar noi trebuie să ne concentrăm mai mult pe noi şi să facem ce ne spune ”Mister”, pentru că este cel mai important.

(n.r. Cum îi consideri pe fotbaliştii din Lituania?) O echipă destul de bună. Cred că mâine vor da totul pentru că este cam ultima lor şansă de a nu retrograda.

Ne simţim bine, nu cred că asta (n.r. schimbarea de vreme) trebuie să fie o scuză”, a spus Marius Marin.

Mircea Lucescu nu a înţeles întrebarea pe care a primit-o Marius Marin: ”Nu are niciun rost”

Ulterior, jucătorul a fost întrebat despre relaţia pe care componenţii echipei naţionale o au cu Mircea Lucescu, moment în care experimentatul tehnician a intervenit.

”Il Luce”, aflat lângă elevul său, a susţinut că nu vede rostul unei astfel de întrebări, deoarece jucătorii nu pot declara că sunt nemulţumiţi de antrenori, mai ales în prezenţa acestora.

(n.r. Cum e cu Mircea Lucescu?)  Nu are niciun rost. Nu are cum să spună că sunt antrenor prost. Asta ar fi clumea. Nu mai puneţi astfel de întrebări că puneţi jucătorii în dificultate”, a spus Mircea Lucescu.
 

Afla mai multe despre: româniamircea lucescumarius marin 

viewscnt
Articole similare