You are here:

Mircea Lucescu, exploziv despre presiunea convocărilor! "Să înlocuiesc doar că sunt preşedinţi care vor să dea imagine unui jucător? Greşeala asta s-a făcut când era Răzvan"

Mircea Lucescu, exploziv despre presiunea convocărilor! "Să înlocuiesc doar că sunt preşedinţi care vor să dea imagine unui jucător? Greşeala asta s-a făcut când era Răzvan"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu, a avut un mesaj clar pentru cei care şi-ar dori să vadă şi alţi fotbalişti în lot, care nu au fost convocaţi până în acest moment. "Il Luce" a transmis că greşeala din mandatul lui Răzvan Lucescu nu va fi repetată.

Mircea Lucescu a prefaţat Lituania - România, din Liga Naţiunilor

România întâlneşte Lituania, în deplasare, marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în etapa a patra din Liga Naţiunilor. Tricolorii vor să-şi continue seria victoriilor spre barajul pentru Cupa Mondială, iar Mircea Lucescu a dezvăluit ce a observat. 

"Mă aştept la un meci dificil, e un popor de sportivi, puternici, iar poate calitatea lor tehnică nu e la cel mai înalt nivel, dar organizarea lor este la nivel bun. E o echipă care ştie să folosească pasele lungi, să-şi foloseasca calităţile pe teren. Le-am admirat spiritul de joc. Sunt patru, cinci, şase jucători buni care joacă în străinătate. 

Nu vreau să anticipez vreo victorie, că în fotbal trebuie să te duci pe teren şi să dai tot pe teren. Să nu ne închipuim că doar câştigăm, ci să demonstrăm pe teren. 

Jucătorii au multe lucruri de învăţat, fotbalul trebuie tratat ca pe o modalitate de a te instrui, de a învăţa, că nu e doar instinctul, talentul. Noi avem jucători talentaţi care pot ajuta echipa să câştige", a spus Mircea Lucescu despre următoarea adversară din Liga Naţiunilor. 

Mircea Lucescu, imun la discuţiile privind neconvocarea unor jucători: "Greşeala asta s-a făcut în perioada lui Răzvan. Acum nu se mai face"

Convocările din octombrie au iscat din nou discuţii aprinse, iar Mircea Lucescu a transmis că nu se va lăsa influenţat de părerile apărute în spaţiul public. 

"E treaba lor dacă există nemulţumiţi în privinţa convocărilor. A existat continuitate cu acest lot, eu sunt aici să fac rezultate, iar când vom avea vor fi şi promovări, vom experimenta. Eu sunt obligat să exploatez la maximum calităţile lor pentru a fi rezultate, apoi vor fi şi promovări. Mereu aduc jucători noi la fiecare acţiune, pe care să-i văd dacă se lipesc lotului. Performează şi e obligatoriu la naţională. Aştept jucători şi de la echipa de tineret, care sper să se califice. Trebuie să se comenteze şi ceva, că nu se pot lua de jucătorii naţionalei, care au demonstrat că prezenţa lor din teren a adus performanţe. 

Pentru ce să-i înlocuiesc? Doar că sunt suporteri cu parti pris-uri care se gândesc la unul sau altul sau preşedinţi care se gândesc să dea imagine unui jucător ca să ajungă să fie vândut? Nu! Nu se mai face greşeala asta. S-a făcut în perioada lui Răzvan, când era sub presiune ca să se folosească jucători de-ai lor. Toată lumea ştie foarte bine", a mai spus selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu echipa nationalalituania romaniaconvocari echipa nationala romania 

viewscnt
Articole similare