You are here:

Zeljko Kopic a dezvăluit ce le-a spus conducătorilor de la Dinamo, care i-au oferit prelungirea. Obiectivele "câinilor" se schimbă

Zeljko Kopic a dezvăluit ce le-a spus conducătorilor de la Dinamo, care i-au oferit prelungirea. Obiectivele "câinilor" se schimbă

Dinamo București

Comentarii

Parcursul din acest sezon i-a convins pe conducătorii lui Dinamo să-l aleagă pe antrenorul cu care să continue proiectul propus. Zeljko Kopic a oferit o primă reacţie, după ce Andrei Nicolescu a dezvăluit înţelegerea neparafată cu croatul.

Zeljko Kopic a vorbit despre contract! Reacţia croatului, după ce conducerea lui Dinamo a anunţat un "agreement"

"Câinii" sunt pe locul al cincilea, cu 18 puncte, la cinci puncte de liderul U Cluj, iar conducerea a demarat primele discuţii pentru a vedea dacă Zeljko Kopic este dispus să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vară. 

Andrei Nicolescu a dezvăluit un "agreement", însă Zeljko Kopic nu se grăbeşte să ofere un răspuns. 

"Nu e cazul acum, am discutat înaintea sezonului, apoi nu am mai discutat, iar acum vine meciul cu FCSB şi sunt concentrat. După avem un meci cu Hermannstadt, iar concentrarea mea e asupra echipei şi e cel mai important lucru. 

Nu este momentul acum să discutăm, dar eu mă simt bine la acest club, mă bucur că sunt la acest lucru. Contractul meu se încheie în vară şi avem timp suficient să discutăm despre contract", a declarat Zeljko Kopic. 

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre obiectivele următoare

"Câinii" au încredere că vor continua să facă paşi în direcţia potrivită. Dinamo încearcă să iasă din insolvenţă în acest an, iar la finalul sezonului următor să prindă un loc european. 

"Conducerea a făcut ce a promis. Sezonul ăsta s-a pus la dispoziţie tot pentru a fi în top 6, dar clubul e mulţumit şi cu locurile 6-8, să dezvoltăm stilul de joc cu fotbalişti tineri, iar în acest an să ieşim din insolvenţă. 

Din 2025 se doreşte lupta pentru locurile europene şi nu văd vreun motiv să nu se întâmple aceste lucru. Tot ce văd indică faptul că aceste lucruri sunt posibile", a mai spus antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic. 

Afla mai multe despre: antrenor dinamozeljko kopic dinamo 

viewscnt
Articole similare