You are here:

Ion Ţiriac, prins la volan cu 340 km/oră de poliţie şi trimis spre judecată. Ce s-a întâmplat: "Cât timp drumul e drept, zbori, zbori!"

Ion Ţiriac, prins la volan cu 340 km/oră de poliţie şi trimis spre judecată. Ce s-a întâmplat: "Cât timp drumul e drept, zbori, zbori!"

Diverse

Comentarii

Miliardarul român Ion Ţiriac, un pasionat al maşinilor pe care le afişează la Ţiriac Collection, a dezvăluit un moment în care a fost prins cu o viteză halucinantă la volanul unui bolid. "Un avocat deştept" l-a salvat în instanţă.

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorului, după ce a fost prins la volan cu 340 km/oră: "Amenda nu era o problemă"

Ion Ţiriac şi-a construit cu atenţie cariera sportivă, apoi a rămas prudent şi în afaceri. Totuşi, excesele nu au lipsit din viaţa sa, iar afaceristul a dezvăluit un moment care ar fi putut avea urmări grave. 

În cadrul galeriei care-i poartă numele, Ion Ţiriac a dezvăluit că a atins cu un Porsche 959 o viteză de 340 km/oră. Evenimentul s-a produs în Austria în trecut, iar poliţia l-a depistat cu viteza uriaşă, într-o porţiune pe care limita era de "150-160 km/oră". 

Modelul de maşină pe care fostul tenismen l-a condus la acel moment a fost produs între 1986 - 1993, iar Ion Ţiriac nu a dezvăluit când s-a petrecut evenimentul în urma căruia a scăpat fără să fie sancţionat. 

"(n.r. - cea mai mare viteză cu care a fost prins în România) Din România nu pot spune, dar eu am fost prins cu 340 km/oră într-o altă ţară, când se putea... În Austria, cu 959, când abia ieşire Porsche. Am fost pe urmă la judecată... Au avut dreptate, domnule. 

Cum poţi să mergi cu 340 km/oră când era 150-160 km/oră? Cât timp drumul e drept, zbori, zbori. La Le Mans s-a zburat cu 360km/h, s-a dus în aer. 

Treaba cu amenda nu era o problemă, ci era de proces. Am avut un avocat deştept, care a spus <<Despre ce vorbim aici?>>. Acuzarea a spus că e în regulă, că dacă nu vreau 340 se pune 240. S-a dus la 140, iar judecătorul a terminat procesul. Nu mi-au dat niciun leu amendă, erau şilingi pe vremea aia", a dezvăluit Ion Ţiriac

Afla mai multe despre: ion ţiriacion ţiriac masiniion ţiriac poliţie 

viewscnt
Articole similare