You are here:

Ion Ţiriac a rămas surprins de decizia luată de Mircea Lucescu: ”Sunt curios...”

Ion Ţiriac a rămas surprins de decizia luată de Mircea Lucescu: ”Sunt curios...”

Echipa națională

Comentarii

Ion Ţiriac a rămas impresionat de parcursul bun al naţionalei României în Nations League şi, mai ales, de jocul prestat de elevii lui Mircea Lucescu.

Fostul mare tenismen a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui ”Il Luce” şi s-a declarat surprins de faptul că a ales să preia echipa naţională la o vârstă atât de înaintată.

Printre altele, Ion Ţiriac a dezvăluit că a practicat fotbalul în copilărie şi s-a declarat un mare fan al lui Real Madrid, echipă ale cărei meciuri nu le ratează.

Ion Ţiriac a vorbit despre naţională şi Mircea Lucescu: ”Mă onorează că a jucat la Dinamo”

”Sunt un mare pasionat de fotbal de când eram mititel. Jucam mai prost decât alţii, dar jucam, nu scap vreun meci jucat de Real Madrid. 

E treaba de cum s-au legat la naţională lucrurile, e prima dată când vedem după mult timp... S-au dat pase, e o treabă nouă făcută de Mircea Lucescu, iar el a fost şi un mare jucător de fotbal şi mă onorează că a jucat la Dinamo.

Sunt curios ce l-a mânat la naţională, că nu l-am întrebat. Domnule, patriosm există la toţi, sigur, însă trebuie să ai şi ceva la vârsta asta. Nu e vreun risc pentru el că va câştiga sau nu, însă el e un manager în ziua de azi, trebuie să gestioneze 20 şi ceva de jucători, pe care-i ia de acolo sau de acolo. 

Sigur că vine şi treaba cu strategia, punere în teren, teoria, dar e normal că pune mai bine jucătorii pe teren. Mircea Lucescu e un plus mare la treaba asta, însă el nu e antrenorul.

Antrenorul e ăla al lui Hagi, la şcoala de copii, cel care-i ia pe copii la 8-9-10 ani, care să-i înveţe să se împrietenească cu balonul şi apoi să învărtă balonul ca ăla de la Barcelona. Respectul meu că a venit Mircea Lucescu la vârsta pe care care o are. 

Nu cumva să piardă mâine cu oricine... Aoleu, Mircea Lucescu. Pe lângă treaba pe care o face ar trebui să-şi pregătească şi succesorul", a declarat Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: ion ţiriactenis 

viewscnt
Articole similare