You are here:

Pauza a ajutat-o pe Dinamo! Zeljko Kopic a anunţat veşti excelente la echipă, chiar înainte de meciul cu FCSB

Pauza a ajutat-o pe Dinamo! Zeljko Kopic a anunţat veşti excelente la echipă, chiar înainte de meciul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, pregăteşte derby-ul cu FCSB, care are loc duminică. Croatul a anunţat câteva reveniri, după ce "câinii" s-au confruntat cu probleme medicale.

Dinamo primeşte veşti bune înainte de derby-ul cu FCSB! Ce au pregătit "câinii": "Ei doi au jucat în acest weekend"

Dinamo a ieşit cu bine din etapele recente ale Superligii, într-o perioadă în care Cătălin Cîrjan, Hakim Adbdallah, Homawoo, Gnahore, Boateng sau Borduşanu s-au confruntat cu probleme medicale. Primii doi fac paşi importanţi pentru a fi pe teren cu FCSB. 

"Avem rutina noastră premergătoare meciului, iar aceasta nu este o săptămână obişnuită. Toţi care joacă fotbal vor să facă parte dintr-un astfel de meci. 

Am avut un meci de pregătire sâmbătă. Cîrjan încă simte ceva, dar cred că va fi bine pentru meci. A jucat 45 de minute în acest meci de pregătire. Hakim Abdallah, la fel, a jucat. Vedem cu Homawoo, vedem cu Borduşanu, dar suntem într-o formă mai bună decât acum trei săptămâni. 

Sper că am mişcorat distanţa faţă de FCSB, dar trebuie să rămâne umili, să respectăm campioana României. Poate n-au început bine campionatul, dar în ultima perioadă au avut rezultate", a anunţat Zeljko Kopic, înainte de derby. 

Cât despre FCSB, antrenorul croatul a observat care sunt punctele forte, dar susţine că are metodele necesare pentru ca Dinamo să scoată un rezultate pozitiv. 

Zeljko Kopic a studiat-o pe FCSB

"Olaru e un jucător important, cu calitate, dar nu au doar un jucător. Jucătorii ofensivi sunt puternici, sunt imprevizibili, fac rotaţii, se mişcă, dar vom face pregătiri tactice şi, tot ce putem face, putem face doar ca o echipă, nu individual. Trebuie să înţelegm jocul, să avem soluţii. 

Au calitate, dar au şi mulţi jucători cu experienţă. Echipa noastră e într-o formă bună, putem controla jocul ofensiv şi defensiv. Am marcat multe goluri în acest sezon şi cred că avem alte lucruri de arătat pe teren", a mai spus antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic. 

Dinamo - FCSB are loc duminică, de la 21:00, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro, în Superliga. 

Afla mai multe despre: zeljko kopiczeljko kopic dinamodinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare