You are here:

Jucătorul de la FCSB a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a "tras de şuncile de la burtă": "Este patron"

Jucătorul de la FCSB a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a "tras de şuncile de la burtă": "Este patron"

FCSB

Comentarii

Alexandru Musi (20 de ani), mijlocaşul celor de la FCSB, revenit din împrumutul de la Petrolul Ploieşti la începutul acestui sezon, a intrat în vizorul patronului "roş-albaştrilor", Gigi Becali.

Tânărul internaţional român de tineret a fost introdus la pauza meciului dintre România U20 şi Elveţia U20, de către selecţionerul Costin Curelea. România a fost condusă cu două goluri la pauză, însă, "micii tricolori" under-20 au avut puterea să revină şi să egaleze până la final. Atanas Trică şi Eduard Radaslavescu au înscris golurile României, la Târgovişte.

Alexandru Musi, unul dintre cei mai promiţători jucători ai celor de la FCSB, a început sezonul într-o manieră convingătoare, cu un gol spectaculos înscris în poarta celor de la U Cluj, în Superliga. De atunci, prestaţiile lui Musi nu au mai fost pe placul patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, care a avut ceva de spus în privinţa greutăţii tănărului său mijlocaş.

"Pe Musi l-am tras de şunci de la burtă, cum l-a tras Dorinel Munteanu pe ăla de tricou. Păi, ce e asta, mă? I-am zis şi lui MM: ‘Voi nu-l vedeţi?’. Că eu îl vedeam pe teren. Nu ştiu câte kilograme are, nu stau eu de asta acum, dar i-am dat exemplul lui Tănase", a declarat Becali, la Palat.

Alexandru Musi a vorbit despre declaraţia patronului său, cât şi despre perioada grea prin care a trecut, perioadă în care a fost chinuit de o accidentare.

Alexandru Musi: "Am trecut printr-o perioadă mai dificilă"

"Nu pot să spun că este greu, dar am trecut printr-o perioadă mai dificilă, am avut şi o accidentare mai gravă care m-a ţinut o lună şi jumătate în afara terenului. Sper să intru şi eu mai repede. Eu încerc să îmi fac treaba, este patron şi poate să vorbească. Încerc să îmi fac treaba pe teren şi atâta tot. Nu mă deranjează", a declarat Musi, conform as.ro

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalialexandru musi 

viewscnt
Articole similare