You are here:

"Suntem cum e Spania". Bogdan Cosmescu reflectă asupra ultimelor rezultate ale echipei naţionale: "La liga a treia defilăm!"

"Suntem cum e Spania". Bogdan Cosmescu reflectă asupra ultimelor rezultate ale echipei naţionale: "La liga a treia defilăm!"

Echipa națională

Comentarii

România este neînvinsă în grupa din Liga C, în UEFA Nations League. Următoarea adversară a "tricolorilor" este Lituania, pe care o va înfrunta marţi seară.

România are parte de o perioadă excelentă din punct de vedere al rezultatelor, în UEFA Nations League. Cu trei victorii din trei partide şi un golaveraj aproape perfect, "tricolorii" au şanse mari de a promova înapoi în Liga B, a doua divizie a Ligii Naţiunilor.

Selecţionata lui Mircea Lucescu îşi poate extinde seria de trei partide fără eşec la partida de la Kaunas, împotriva naţionalei Lituaniei. Bogdan Cosmescu a evidenţiat forma bună arătată atât de naţionala mare, cât şi de alte naţionale "under" ale României. Cosmescu este de părere că la nivelul Ligii C, România este comparabilă cu Spania, câştigătoarea turneului EURO 2024.

Bogdan Cosmescu: "Mi se pare că dominăm din ce în ce mai tare fotbalul european"

"E remarcabil, mi se pare că dominăm din ce în ce mai tare fotbalul european. Batem Germania la U19, important e să baţi Germania, pe germani în principiu nu poţi să-i baţi la niciun fel de competiţie, vreodată.

Că e meci amical, i-ai bătut în Giuleşti odată, cu Pleşan, în principiu nu-i baţi nicăieri. Mergem foarte bine, vorbesc serios, nu glumesc. Nu înţeleg de ce, nu este niciun motiv pentru asta, dar mergem foarte bine.

La echipa mare suntem cum e Spania, la acest nivel suntem Spania, suntem Spania acestui nivel. La liga a treia defilăm, lăsând la o parte orice ironie, e o performanţă şi asta, nu? Nu trebuie să exagerăm, asta e singura problemă.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalabogdan cosmescuromanianations leaguemircea lucescu 

viewscnt
Articole similare