You are here:

Rednic s-a aprins! Neagă că i-ar fi interzis lui Rareş Pop să meargă la şcoală: ”Şi acum am orarul lui. Am avut grijă de el”

Rednic s-a aprins! Neagă că i-ar fi interzis lui Rareş Pop să meargă la şcoală: ”Şi acum am orarul lui. Am avut grijă de el”

UTA

Comentarii

Rareş Pop a povestit un moment cu Mircea Rednic care, în urma unei înfrângeri, aflat într-o criză de nervi, i-a sugerat jucătorului să nu mai meargă la şcoală, ci să se concentreze pe fotbal.

Rednic, despre episodul cu Rareş Pop: ”Eu niciodată nu i-am zis să nu se ducă la şcoală!”

Rareş Pop, fotbalistul care a evoluat pentru UTA Arad în sezonul trecut şi ajuns la Rapid la începutul actualei stagiuni, a vorbit despre perioada în care îşi finaliza studiile la liceu.

Mircea Rednic, antrenorul său din acea perioadă, i-ar fi spus să nu mai meargă la şcoală şi să se axeze pe fotbal. Întregul incident a avut loc la capătul unei partide din Cupa României, pierdute de arădeni.

Rednic a revenit asupra subiectul şi s-a apărat: ”Îmi făceam programul de antrenamente după orarul lui Rareş Pop”.

”Sper ca băieţii în urma rezultatelor să aibă încredere, ambiţie. Am văzut la ultimele două meciuri o stare bună. Nu ştiu dacă sfatul pe care l-am dat, să mai iasă la o bere, două, trei. Şi toţi când am zis că mamă ce antrenor că îi trimite la băutară, lasă că şi pe vremea mea se făceau din ăstea!

Şi fac o mică paranteză că văd că Rareş Pop apare, eu am făcut programul în funcţie de Rareş şi acum am orarul lui de la şcoală! A fost doar la un meci jurnalistul, la meciul de Cupă, a profitat, el nu a venit la antrenamente că avea meditaţie sau nu ştiu ce şi a doua zi a jucat dar nu prea bine. Atunci a fost momentul când am zis hai gata cu şcoala că m-am săturat! Dar eu niciodată nu i-am zis să nu se ducă la şcoală.

Eu făceam antrenamentele în funcţie de el. A avut 2 incidente unul când a leşinat la antrenamente şi unul la meci, era un program foarte greu, şcoală, antrenamente, eu am avut grijă de el”, a declarat Mircea Rednic în conferinţa de presă.

Rareş Pop: "Mi-a zis să nu mă mai duc"

"Au fost ceva mici neînţelegeri în sezonul trecut", a dezvăluit Rareş Pop.

Întrebat dacă Mircea Rednic i-a interzis să meargă la şcoală, Pop a recunoscut că a auzit ceva asemănător din partea antrenorului său de la acea vreme.

"Cred că mi-a zis ceva asemănător, să nu mă mai duc. Momentul când mi-a spus era destul de tensionat, era în urma unui meci pierdut de Cupă şi niciun jucător nu a făcut un meci bun. Nu am reuşit să legăm câteva pase, nu ne-a ieşit nimic.", a continuat Pop.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului născut la Arad, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradrareş pop 

viewscnt
Articole similare