You are here:

VIDEO | Rareş Pop, îndrumat de Mircea Rednic să renunţe la şcoală. Care a fost motivul: "Mi-a zis să nu mă mai duc. A fost un moment tensionat"

VIDEO | Rareş Pop, îndrumat de Mircea Rednic să renunţe la şcoală. Care a fost motivul: "Mi-a zis să nu mă mai duc. A fost un moment tensionat"

Rapid

Comentarii

Rareş Pop, fotbalistul care a evoluat pentru UTA Arad în sezonul trecut şi ajuns la Rapid la începutul actualei stagiuni, a vorbit despre perioada în care îşi finaliza studiile la liceu.

Fotbalistul care a reuşit să obţină o medie de "peste 9" în cadrul examenului de bacalaureat, a povestit un episod din perioada petrecută la UTA Arad.

Mircea Rednic, antrenorul său din acea perioadă, i-ar fi spus să nu mai meargă la şcoală şi să se axeze pe fotbal. Întregul incident a avut loc la capătul unei partide din Cupa României, pierdute de arădeni.

Pop a evidenţiat caracterul tensionat al momentului, în condiţiile în care el, alături de colegii săi, nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor antrenorului "Bătrânei Doamne".

Rareş Pop: "Mi-a zis să nu mă mai duc"

"Au fost ceva mici neînţelegeri în sezonul trecut", a dezvăluit Rareş Pop.

Întrebat dacă Mircea Rednic i-a interzis să meargă la şcoală, Pop a recunoscut că a auzit ceva asemănător din partea antrenorului său de la acea vreme.

"Cred că mi-a zis ceva asemănător, să nu mă mai duc. Momentul când mi-a spus era destul de tensionat, era în urma unui meci pierdut de Cupă şi niciun jucător nu a făcut un meci bun. Nu am reuşit să legăm câteva pase, nu ne-a ieşit nimic.", a continuat Pop.

Rareş Pop a evoluat deja în cinci partide în tricoul Rapidului, în Superliga. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a înscris în partida de la Iaşi, meciul revenirii lui Marius Şumudică pe banca echipei.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului născut la Arad, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidrares popmircea rednicuta arad 

viewscnt
Articole similare