You are here:

Antonio Luna, ultimul jucător ajuns la Dinamo, şi-a motivat decizia de a semna în Superliga: "Un club istoric". Cum vede derby-ul cu FCSB

Antonio Luna, ultimul jucător ajuns la Dinamo, şi-a motivat decizia de a semna în Superliga: "Un club istoric". Cum vede derby-ul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Antonio Luna (33 de ani), ultimul jucător adus de Dinamo, a vorbit în premieră de la semnarea contractului cu noua sa echipă.

Spaniolul cu o vastă experienţă în campionatele de top ale Europei a decis să semneze cu Dinamo după despărţirea de Volos, formaţie din prima ligă a Greciei.

Ajuns la vârsta de 33 de ani, Luna a evoluat pe parcursul carierei sale la formaţii precum Sevilla şi Aston Villa. Cu un CV impresionant şi o experienţă semnificativă în spate, Luna a semnat cu Dinamo în contextul plecării unui fotbalist aflat la începutul carierei sale la seniori, Costin Amzăr, împrumutat de conducerea clubului în Emiratele Arabe Unite.

Tânărul fundaş lateral în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat la Al Nasr, formaţie care va avea posibilitatea să-l cumpere permanent la capătul perioadei de împrumut.

Antonio Luna a vorbit despre derby-ul celor de la Dinamo cu FCSB, partidă la care va asista de pe stadion. De asemenea, fostul internaţional spaniol de tineret a explicat şi motivele din spatele deciziei sale de a semna cu Dinamo.

Antonio Luna: "Am găsit o echipă foarte bună"

"Mă simt foarte bine. Am găsit o echipă foarte bună, cu organizare foarte bună, cu un proiect pentru viitor, mă simt cu adevărat bine aici. De-abia aştept să văd meciul cu FCSB, o să fiu la stadion. Este un meci mare, am mai trăit aşa ceva la Sevilla.

Ştiu cât de important este un astfel de duel pentru fani, pentru oraş. Eu mă antrenez cu echipa, mă simt bine, de-acum decizia e la antrenor. Când Mister va decide să mă pună în teren, eu o să dau totul. N-am mai văzut până acum derby-uri în România, dar ştiu cum trăiesc cei din Sevilla astfel de confruntări.

Am ales Dinamo fiindcă este un club istoric, mare, aici, în România, are un proiect minunat, pentru viitor. Cred că pot să-mi arăt cel mai bun fotbal şi este locul potrivit unde să o arăt. Înainte de a veni aici am discutat cu Alberto (n.r. Alberto Soro) mi-a spus că este un club foarte serios, aşa că am venit", a declarat Antonio Luna.

Deşi nu a avut ocazia de a avea un coechipier român pe parcursul carierei sale, Luna a evidenţiat singurul fotbalist român din La Liga, Andrei Raţiu, care a reuşit recent să-şi obţină un loc ca titular la Rayo Vallecano.

"Să fiu sincer, n-am jucat alături de niciun fotbalist român. Dar acum este acest băiat la Rayo Vallecano, fundaşul dreapta, Raţiu, care joacă foarte bine. Ştiu că joacă bine şi la naţională. Îl ştiu fiindcă urmăresc liga spaniolă.", a mai spus Luna.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiantonio lunasuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare