You are here:

Dan Şucu a clarificat situaţia lui Marius Şumudică înaintea partidei dintre Rapid şi Farul: "Aş vrea să terminăm cu orice fel de discuţii"

Dan Şucu a clarificat situaţia lui Marius Şumudică înaintea partidei dintre Rapid şi Farul: "Aş vrea să terminăm cu orice fel de discuţii"

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a vorbit despre situaţia lui Marius Şumudică înaintea partidei rapidiştilor de pe teren propriu, cu Farul.

Patronul celor de la Rapid a clarificat situaţia antrenorului echipei, Marius Şumudică, înaintea partidei Rapidului de pe teren propriu împotriva Farului Constanţa.

În ciuda rezultatelor sub aşteptări din primele partide, odată cu revenirea sa pe banca Rapidului, Marius Şumudică va avea în continuare încrederea patronului din Giuleşti, Dan Şucu. Şucu îi va acorda încredere lui Şumudică şi îi va permite să experimenteze până când va ajunge la formula care o va readuce pe Rapid în vârful primei divizii.

Dan Şucu îşi doreşte ca discuţiile legate de o eventuală demitere a lui Şumudică în viitorul apropiat să înceteze, deoarece consideră că Şumudică este omul potrivit pentru banca Rapidului.

Dan Şucu: "Am ales un antrenor competent, experimentat, iubitor al Rapidului"

"Marius Şumudică are în acest moment contract cu noi şi în speranţa că dânsul doreşte şi sunt convins că-şi doreşte, noi nu vom face o evaluare asupra rezultatelor şi asupra a ceea ce face decât la sfârşitul anului.

Toată lumea aş vrea să înţeleagă că Marius este antrenorul nostru, că avem în acelaşi timp un preşedinte, un director sportiv şi un club întreg care suntem cu toţii alături de el.

Cu toţii formăm o echipă, cu toţii ne sprijinim unul pe celălalt. Toţi fanii sunt convinşi că înţeleg că este aici pe termen lung. Am ales un antrenor compentent, experimentat, dedicat şi nu în ultimul rând, iubitor al Rapidului.

Dorim să-i dăm toate şansele de pe pământ să experimenteze, să facă tot ce găseşte, de cuviinţă, ca să ajungem la un rezultat bun. Dacă pe parcurs, în perioada de experimentare pe care o face în fiecare zi, pentru că nu te poţi aştepta la rezultate diferite făcând întotdeauna acelaşi lucru.

Dacă nu iese bine astăzi, dacă nu iese bine mâine, poimâine, o să găsim o soluţie. El va fi cel care va conduce Rapidul, cel puţin anul acesta, din postura de antrenor. Aş vrea să terminăm cu orice fel de discuţii, cu orice fel de chestionări.

Este privilegiul fiecărui rapidist şi fiecărui fan să se comporte cum doreşte dânsul, dar pentru noi, Marius Şumudică este antrenorul nostru în acest sezon, cel puţin.", a declarat Dan Şucu, într-un material pe paginile oficiale ale clubului.

Afla mai multe despre: rapiddan sucumarius sumudicafarul 

viewscnt
Articole similare