You are here:

Dan Şucu, lovitură la Rapid. Îl vrea pe eroul naţionalei de tineret, aflat într-o dispută continuă cu fosta sa echipă

Dan Şucu, lovitură la Rapid. Îl vrea pe eroul naţionalei de tineret, aflat într-o dispută continuă cu fosta sa echipă

Rapid

Comentarii

Rapid vrea un nou jucător. Îl doreşte pe eroul naţionalei de tineret, dar are o concurenţă serioasă pentru semnătura acestuia.

A dat două goluri şi l-a convins pe Dan Şucu. Cine este ţinta Rapidului

Rapid se află în partea de jos a clasamentului din Superligă, dar vrea cu orice preţ să urce în prima jumătate şi să prindă play-off-ul.

Dan Şucu a asigurat că Marius Şumudică are parte de tot sprijinul conducerii, dar antrenorul trebuie să livreze şi rezultate. În caz contrar, fanii nu vor mai avea răbdare cu el.

În meciul cu Farul au primit drept de joc şi , noile transferuri efectuate de giuleşteni, dar Rapid nu se opreşte aici la capitolul achiziţii. 

Dan Şucu vrea să-l aducă în Giuleşti şi pe Ianis Stoica, eroul României U21 în meciul cu Elveţia (3-1), atunci când a marcat două goluri. Iar această prestaţie l-a convins pe Dan Şucu faptul că merită să îmbrace tricoul vişiniu, informează Fanatik.

Dar Rapid nu este singura echipă care îl vrea pe Ianis Stoica. Mai exact, internaţionalul de tineret este doir şi de Real Salt Lake, o formaţie din Major League Soccer (MLS).

De-a lungul carierei, Ianis Stoica a evoluat la FCSB, Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti, Metaloglobus Bucureşti, Slatina, U Cluj şi Hermannstadt, iar contractul său cu sibienii expiră în anul 2027.

În vârstă de 21 de ani, el este cotat la 1,3 milioane de euro, iar în acest sezon a oferit două goluri şi două pase de gol în 12 meciuri pentru echipa lui Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: rapidianis stoicaromania u21 

viewscnt
Articole similare