You are here:

Ce impact va avea asupra lui Târnovanu venirea lui Zima la FCSB: ”Atunci poate să rămână în locul lui”

Ce impact va avea asupra lui Târnovanu venirea lui Zima la FCSB: ”Atunci poate să rămână în locul lui”

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un transfer pentru postul de portar. Lukas Zima (30 de ani) vine să fie varianta de rezervă a titularului Ştefan Târnovanu (24 de ani).

FCSB a reuşit o lovitură importantă pe piaţa transferurilor, după ce l-a achiziţionat pe Lukas Zima, portarul celor de la Petrolul Ploieşti.

Campioana României a plătit suma de 250.000 de euro în schimbul portarului în vârstă de 30 de ani. Acesta se va alătura echipei roş-albastre din luna ianuarie a anului viitor şi va avea un contract valabil pe o perioadă de trei ani.

De ce l-a adus FCSB pe Zima: ”Dacă Târnovanu va face greşeli, 100% îl vom vedea pe el în poartă”

Despre cel mai nou transfer efectuat de Gigi Becali la FCSB a vorbit şi analistul sportiv Marius Baciu. Fostul fundaş central a remarcat motivul pentru care campioana a dorit să-l ia pe portarul ceh al Petrolului şi a precizat că acesta va avea şansa lui pentru a juca la FCSB.

”Să ai un portar bun şi să te poti baza oricând pe el. L-a adus pentru a-l ambiţiona pe Târnovanu, pentru a-i creşte cota şi pentru a-l vinde, iar atunci Zima poate să rămână în locul lui. O să-l vedem pe Zima, poate prin Cupă. Dacă Târnovanu va face greşeli, 100% îl vom vedea pe Zima în poartă. 

Petrolul, cu problemele lor financiare, au încasat nişte bani. Să fie de bun augur pentru ambele, unii au luat portar, alţii s-au ales şi cu nişte bani. La Vlad am înţeles că nu mai avea atitudinea corectă, nici mintea nu îi mai stătea (n.r. la FCSB).

Târnovanu e portar de echipă naţionaă, e foarte bun la duelurile unu la unu, poate să mai crească, e tânăr. Pentru Zima poate să apară oricând şansa să apere. La fotbal, nu se ştie mâine ce se poate întâmpla”, a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

În momentul de faţă, Ştefan Târnovanu este titularul incontestabil al FCSB-ului, dar este de aşteptat şi Lukas Zima să prindă anumite jocuri în poarta campioanei României.  Târnovanu, în vârstă de 24 de ani, este şi un obişnuit al echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: fcsbpetrolullukas zimastefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare