You are here:

Dan Şucu a numit adevărul dur: ”Asta nu mai e decizia mea”. Ce anume nu stă în mâinile numărului 1 de la Rapid

Dan Şucu a numit adevărul dur: ”Asta nu mai e decizia mea”. Ce anume nu stă în mâinile numărului 1 de la Rapid

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a oferit cele mai noi detalii şi exclusivităţi din interiorul clubului pe care îl patronează, Rapid, fanilor foarte curioşi.

Rapid se va duela cu Farul luni, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Superliga României.

Înaintea meciului, Dan Şucu a intrat într-o secţiune de întrebări şi răspunsuri în direct cu fanii, care au avut curiozităţi numeroase cu privire la echipa lor favorită.

Când va renunţa Dan Şucu la Rapid: ”Doar atunci m-aş putea retrage”

Printre întrebările respective s-au numărat şi două care au legătură cu perioada de investiţii a lui Dan Şucu la Rapid, club care traversează un moment delicat în actualul sezon.

Omul de afaceri le-a răspuns suporterilor giuleşteni şi i-a liniştit. Şi-a arătat ataşamentul faţă de clubul Rapid şi a garantat faptul că va mai fi mulţi ani alături de gruparea vişinie.

”(n.r. Aţi avut vreun moment intenţia să vă retrageţi?) Nu, nu am avut intenţia de a mă retrage. Chiar am un mod de a discuta cu colegii mei. Le-am explicat întotdeauna că atunci când oboseşti, trebuie să înveţi să te odihneşti puţin, nu să renunţi. 

Renunţarea nu face parte din educaţia noastră. Nu cred că niciun rapidist nu se gândeşte la renunţare. Învaţă să te odihneşti atunci când eşti obosit, dar nu să renunţi.

(n.r. Câţi ani vreţi să staţi la Rapid?) Asta nu mai e decizia mea. Iubesc şi eu acum Rapidul. Iubesc tot ce se întâmplă în jurul Rapidului. Copiii mei iubesc Rapidul. 

Atâta timp cât sunt sănătos şi cât simt că am energia pe care o am în continuare. Dacă nu o să am puterea respectivă, doar atunci m-aş putea retrage”, a declarat Dan Şucu, potrivit canalului de YouTube al Rapidului.

Rapid se află pe locul 12 în campionat, cu 13 puncte acumulate în 12 etape scurse. Locul 6, ultimul de play-off, are 18 puncte.

Afla mai multe despre: dan sucurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare