You are here:

Dan Şucu, exploziv! Atac fără precedent la Constantin Zotta şi Dinu Gheorghe: ”Pe tot ce au pus mâna au distrus. Nenorocirile lor ne-au costat 3 milioane”

Dan Şucu, exploziv! Atac fără precedent la Constantin Zotta şi Dinu Gheorghe: ”Pe tot ce au pus mâna au distrus. Nenorocirile lor ne-au costat 3 milioane”

Superliga

Comentarii

Dan Şucu a fost protagonistul unui interviu în care a răspuns întrebărilor adresate de fanii rapidişti.

Dan Şucu a devenit acţionar la Rapid în 2022 şi, deşi investiţiile omului de afaceri au fost semnificative, clubul giuleştean nu a înregistrat ascensiunea sportivă dorită de fanii formaţiei de sub podul Grant.

Patronul Mobexpert nu s-a ascuns şi a recunoscut că nu ezită să ceară sfaturile unor oameni de fotbal cu mare experienţă, iar aici l-a numit pe Mircea Lucescu, antrenorul care a cucerit titlul în GIuleşti în 1999.

Discurs dur din partea lui Dan Şucu! Atac cu talpa la Constantin Zotta şi Dinu ”Vamă”

De asemenea, Dan Şucu nu i-a menajat pe Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, doi dintre conducătorii din istoria modernă a Rapidului, despre care a spus că ”au distrus tot ce au atins”.

Mai mult decât atât, patronul Rapidului a dezvăluit că cei doi au lăsat în urmă o ”pagubă” în conturile clubului de 3.000.000 de euro.

(n.r. ”Există persoane din afara Rapidului cu care vă consultaţi despre fotbal şi business?”) În mod curent, pe partea sportivă, pentru că îmi trebuie şi mie o competenţă clar suplimentară.

Mă consult cât pot de mult cu oameni pe care îi respect, precum Mircea Lucescu. Îmi face extrem de multă plăcere să vorbesc.

Dânsul mi-a spus o grămadă de lucruri care mă pot ajuta să cresc valoarea Rapidului. În acelaşi timp ne-a explicat gândirea dânsului în ceea ce priveşte cantonamentele. Îmi face mare plăcere să vorbesc cu oameni care construiesc.

Nu ascult niciodată însă puncte de vedere a unor oameni care toată viaţa lor au distrus. Pe orice au pus mâna au făcut praf.

Vă dau exemple prin care găsesc oameni, precum domnul Dinu Gheorghe sau domnul Zotta, care au distrus ce s-a întâmplat în Rapid în anii anteriori, iar acum vin să ne înveţe, şi pe dumneavoastră şi pe mine, cum să rezolvăm orice problemă cu care ne lovim.

Este fără sens, iar nenorocirile create de dânşii ne-au costat 3.000.000 de euro în ultimii doi ani de zile. Nu se poate”, a spus Dan Şucu, pe canalul de YouTube al Rapidului.

 

 

Afla mai multe despre: superligarapidşucuconstantin zottadinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare