You are here:

Fundaşul transferat de FCSB, pe lista lui Mircea Lucescu? Mihai Stoichiţă a dat verdictul: "Poate deveni interesant pentru naţională"

Fundaşul transferat de FCSB, pe lista lui Mircea Lucescu? Mihai Stoichiţă a dat verdictul: "Poate deveni interesant pentru naţională"

FCSB

Comentarii

Mihai Popescu, fotbalistul transferat de FCSB de la Farul Constanţa în timpul perioadei de "mercato" din vara acestui an, a avut parte de o perioadă de adaptare solidă în tricoul noii sale echipe.

Fostul dinamovist a ajuns să îmbrace tricoul marei rivale, FCSB, după câteva sezoane bifate în Premiership, prima divizie din Scoţia. Campion al României cu Farul, în urmă cu două sezoane, Mihai Popescu speră să cucerească un nou titlu în România, de data aceasta, alături de FCSB.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a evidenţiat o diferenţă în jocul lui Mihai Popescu odată cu pasul făcut spre FCSB. Ultimele prestaţii ale fotbalistului în vârstă de 31 de ani i-ar putea aduce o convocare la echipa naţională în viitorul apropiat, în opinia oficialului FRF.

Mihai Stoichiţă: "Am văzut siguranţă în joc, dezinvoltură"

"Cu Dawa sunt obişnuit cu prezenţa lui permanentă pe teren. Chiar aseară mă uitam la acest băiat, la Mihai Popescu. A jucat şi fundaş dreapta la Farul. E atât de sigur pe el ca fundaş central într-un meci şi într-un meci cu presiune mare, cu miză mare.

În timpul meciului m-am întrebat dacă este acelaşi Mihai Popescu pe care l-am văzut şi în campionatele trecute. Am văzut siguranţă în joc, dezinvoltură! Este un jucător care dă siguranţă în apărare. Poate deveni interesant şi pentru naţională, de ce nu? E român, are dreptul să joace pentru naţională", a declarat Mihai Stoichiţă, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbmihai popescumihai stoichitafrfmircea lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare