You are here:

Mircea Rednic îşi propune calificarea în play-off: "E posibil, am încredere". Ce a spus despre ultimul jucător ajuns la UTA

Mircea Rednic îşi propune calificarea în play-off: "E posibil, am încredere". Ce a spus despre ultimul jucător ajuns la UTA

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a prefaţat partida echipei sale de pe teren propriu împotriva celor de la Gloria Buzău.

Antrenorul celor de la UTA Arad îşi doreşte ca echipa sa să-şi revină după eşecul suferit la Sf. Gheorghe în faţa celor de la Sepsi. Rednic îşi doreşte o victorie la partida cu Gloria Buzău pentru a se apropia de obiectivul îndrăzneţ discutat în vestiar, calificarea în play-off.

"Nu ştiu dacă am exagerat dar au fost mai mult de două zile pe situaţia care e, le-am spus: 'Ce vă doriţi, chiar nu vreţi să faceţi pasul ăsta? Să faceţi performanţă'. Pentru noi calificarea în play-off ar fi o performanţă în momentul de faţă. E posibil, eu am încredere, mai ales că acum campionatul este echilibrat, nu vezi echipe în afară de U Cluj, care au un joc constant, dar nu ceva spectaculos, restul sunt acolo.", a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Rednic a oferit detalii şi despre ultimul jucător ajuns la formaţia din Arad, portughezul Ze Pedro, un fotbalist care poate evolua în flancul stâng al atacului.

Mircea Rednic: "Costache când îl bag în lateral e cu frâna de mână trasă"

"Lucruri bune avem despre el, Omondi şi Cîmpanu nu sunt constanţi în evoluţii. Va fi trecut pe listă. Are calitate, au fost două cluburi care l-au vrut, cred că Pedro (n.r. Joao Pedro) l-a convins dacă a ajuns aici, a vorbit cu Pedro înainte să vină aici. O să profităm de cele două săptămâni de întrerupere, cam într-o lună... el spune că e fit.", a spus Rednic.

Antrenorul arădenilor a vorbit şi despre reprofilarea lui Valentin Costache, fotbalist pe care l-a folosit pe postul de atacant central la ultimele partide din Superliga.

"Costache singur nu cred că poate să facă faţă, are nevoie de un jucător puternic care să ţină de minge şi el doar pe spaţii, pe devieri, să fie acolo. Nici el nu prea trage, când îl bag în lateral cam e cu frâna de mână trasă, eu trebuie să fac ceva ca jucătorii să joace acolo unde se simt cel mai bine.", a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperligaze pedro 

viewscnt
Articole similare