You are here:

Ultima oră! Gigi Becali ar putea face trei noi transferuri la FCSB. Pe cine a remarcat: ”Mi-au plăcut! Fotbalişti”

Ultima oră! Gigi Becali ar putea face trei noi transferuri la FCSB. Pe cine a remarcat: ”Mi-au plăcut! Fotbalişti”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a lăudat trei fotbalişti din echipa lui Dinamo care i-au plăcut cum au jucat în derby-ul din etapa trecută.

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României. Bîrligea şi Musi au marcat golurile care au făcut pe campioana României victorioasă în derby-ul disputat pe Arena Naţională.

Lui Gigi Becali i-au plăcut trei jucători de la Dinamo şi ar putea face noi transferuri la FCSB: ”Fotbalişti”

Gigi Becali a analizat ce a văzut în duelul ce a avut loc pe cel mai mare stadion al ţării şi a avut multe complimente pentru Dinamo, pe care o vede capabilă să se califice inclusiv în play-off-ul Superligii.

Mai mult, patronul FCSB-ului a dezvăluit şi că i-au plăcut anumiţi jucători din formaţia pregătită de Zeljko Kopic. Aceştia sunt cei doi fundaşi centrali Kennedy Boateng şi Josue Homawoo şi atacantul kosovar Astrit Selmani.

”Dinamo a dat război mare şi de aia meciul a fost încâlcit. Altfel, dădeam noi goluri mai multe. De la Dinamo mi-au plăcut ambii fundaşi centrali (n.r. Boateng şi Homawoo) şi atacantul Selmani. Ei mi-au plăcut. Fotbalişti cât de cât, acolo”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă ţinută la palat după duelul cu Dinamo.

Pentru FCSB continuă programul infernal, cu meciuri din trei în trei zile. Astăzi joacă la Glasgow cu Rangers, în Europa League, iar duminică, cu Rapid, pe Arena Naţională, în Superliga.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidinamojucatori dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare