You are here:

Borza a venit cu replica, după ce Mutu şi-a dat cu părerea despre ce se întâmplă cu el de la Rapid: "Aici nu are dreptate"

Borza a venit cu replica, după ce Mutu şi-a dat cu părerea despre ce se întâmplă cu el de la Rapid: "Aici nu are dreptate"

Rapid

Comentarii

Andrei Borza (18 ani) pare că şi-a revenit sub comanda lui Marius Şumudică la Rapid, deşi a avut şi o perioadă în care nu s-a regăsit în Giuleşti. După ce l-a auzit pe Adrian Mutu, fundaşul stânga a dorit să lămurească un aspect.

Andrei Borza l-a auzit pe Adi Mutu şi a dorit să clarifice speculaţia

Rapid a învins-o categoric cu 5-0 pe Farul, în etapa a 13-a din Superliga, iar Andrei Borza a fost printre jucătorii care s-au remarcat în noul sistem ales de Marius Şumudică, unul cu trei fundaşi centrali în care Borza a fost pus să evolueze în bandă. 

Borza vrea să demonstreze că Rapid se poate baza pe el, iar jucătorul sosit de la Farul a intervenit după ce a auzit părerea dură a lui Adrian Mutu. 

"Domnul Mutu a fost un antrenor şi este un antrenor mare, un jucător extraordinar a fost. Are dreptate spunând că trebuie să muncesc la fel de mult şi îi mulţumesc pentru că are încredere în mine şi în calităţile mele, dar eu zic că nu are dreptate că m-a furat Bucureştiul, aşa cum am citit acolo", a declarat fundaşul lateral de la Rapid. 

Andrei Borza a explicat cum arată viaţa sa în afara terenului, odată cu mutarea de la Constanţa, la Bucureşti: "Nu a fost o mare diferenţă, pentru că familia m-a susţinut şi familia a stat cu mine. 

Au stat şi ei cu mine, am mai stat şi singur, au şi ei serviciu. Da, chiar înveţi să te descurci, dar acum nu sunt singur. Sunt cu prietena mea, stam împreună şi familia mea care ne susţine, familia ei, ne descurcăm. (n.r. - cine l-a ajutat în carieră) Familia mea şi domnul Hagi, care avea multă încrdere în mine şi încă are, de asta vorbea cu noi mereu", a mai spus fundaşul stânga de la Rapid, Andrei Borza. 

Ce a spus Adrian Mutu despre prestaţiile lui Andrei Borza la Rapid

Borza a semnat cu Rapid în vara anului 2023, când conducerea giuleşteană a plătit 800.000 de euro pentru tânărul fundaş stânga născut în Năvodari.

Adrian Mutu i-a atras atenţia în urmă cu câteva zile. 

"Trecerea asta de la Farul la Rapid nu i-a priit. Borza nu e un jucător rău, dar nu ştiu ce se întâmplă cu el.

Nu cred că nu avea presiune cu Gică Hagi. Nu avea din partea publicului, dar din partea lui Hagi cred că avea mare presiune. Nu reuşesc să-mi dau seama. Ori asta e valoarea lui, ori Bucureştiul… Cine ştie ce viaţă duce?!

Una e să fii super controlat aşa cum era la Gică, ţinuţi pe acolo, nu ştiu cum le face Gică. Şi una e să fii lăsat liber prin Bucureşti unde tentaţiile sunt mai mari", a declarat Adi Mutu, potrivit Fanatik

Afla mai multe despre: andrei borzaandrei borza rapidadrian mutu 

viewscnt
Articole similare