You are here:

Rangers, analizată la sânge de Dorin Goian! ”Ministrul Apărării” a numit punctele slabe ale scoţienilor, înaintea meciului cu FCSB: ”Echipă de bătut”

Rangers, analizată la sânge de Dorin Goian! ”Ministrul Apărării” a numit punctele slabe ale scoţienilor, înaintea meciului cu FCSB: ”Echipă de bătut”

FCSB

Comentarii

Dorin Goian (43 de ani) a prefaţat partida dintre Rangers şi FCSB, confruntare ce contează pentru etapa a patra a Europa League.

Dorin Goian este de părere că FCSB ar putea obţine un rezultat pozitiv pe Ibrox Par şi a numit punctele vulnerabile ale fostei campioane din Scoţia.

”Goe” a susţinut că Rangers întâmpină probleme atât pe faza de construcţie, cât şi pe cea ofensivă, astfel că FCSB ar putea profita de forma proastă a echipei la care activează Ianis Hagi.

Dorin Goian, emoţionat înainte de Rangers - FCSB. ”Ministrul Apărării” a îmbrăcat tricoul ambelor echipe

”O să fie interesant, plăcut pentru mine. Am avut experienţe frumoase la ambele echipe. Sper ca FCSB-ul să se întorcă cu punct  sau puncte . Cred cu tărie că pot face lucrul aşa.

Să nu spunem o pâine de mîncat, dar la cum arată Rangers şi la cum i-am văzut eu în ultimele etape. Rangers este o echipă de bătut, destul de previzibilă pe faza de atac, destul de lentă pe construcţie.

Chiar cred cu tărie că FCSB poate să facă o partida bună. Plus că FCSB vine cu un moral foarte bun, mai ales după ce a câştigat acest derby.  Dar poate să profite.

FCSB poate să profite de formă mai puţin bună a celor de la Rangers. O echipa care nu marchează foarte mult. Au probleme.

Plus că ar trebui să fie o  plăcere pentru ei, pentru jucători. Să joci pe Ibrox... nu orice jucător are această şansă. Este un stadion cu o foarte mare istorie în spate şi un stadion plin în care suporterii fac o atmosfera fantastică”, a declarat Dorin Goian.

Dorin Goian a jucat pentru FCSB între 2005 şi 2009, iar pentru Rangers în perioada 2011-2013.

 

Afla mai multe despre: rangersfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare