You are here:

A venit nota de plată! Ce sancţiuni s-au stabilit de după eliminările de la Rapid – Farul şi Buzău – Hermannstadt. Când vor fi analizate incidentele

A venit nota de plată! Ce sancţiuni s-au stabilit de după eliminările de la Rapid – Farul şi Buzău – Hermannstadt. Când vor fi analizate incidentele

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a stabilit sancţiunile pentru eliminările de jucători care au avut loc la meciurile Rapid – Farul şi Buzău – Hermannstadt din Superliga.

Comisia de Disciplină a stabilit sancţiunile de după eliminările de la Rapid – Farul şi Buzău – Hermannstadt. Incidentele vor fi analizate la finalul lunii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancţiuni pentru jucătorii eliminaţi la meciurile FC Rapid – Farul şi FC Buzău – Hermannstadt.

Pentru incidentele de la Rapid – Farul, Petrolul – CFR Cluj şi Dinamo – FCSB s-a stabilit ca termen data de 30 octombrie.

Sancţiunile care au fost stabilite sunt următoarele:

FC Rapid 1923 vs. FCV Farul Constanţa – Eliminări Dănuleasa Gabriel Leonard (oaspeţi) şi Hromada Jakub (gazde) -

În temeiul art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Dănuleasa Gabriel cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Hromada Jakub cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

AS FC Buzău vs. AFC Hermannstadt - Eliminări Ivanov Antoni Valeri (oaspeţi) şi Balaure Silviu Nicolae (oaspeţi) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Ivanov Antoni Valeri cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Balaure Silviu Nicolae cu suspendare pentru trei meciuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei.

Afla mai multe despre: rapidfarulbuzauhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare