You are here:

OFICIAL | Decizie de ultim moment luată de un club din Superliga! Conducerea i-a decis viitorul antrenorului

OFICIAL | Decizie de ultim moment luată de un club din Superliga! Conducerea i-a decis viitorul antrenorului

Superliga

Comentarii

Conducerea clubului FC Hermannstadt a confirmat continuarea colaborării cu antrenorul principal al echipei, Marius Măldărăşanu.

FC Hermannstadt a suferit un eşec drastic pe terenul celor de la Gloria Buzău în ultima etapă din Superliga. Sibienii au avut parte de un start de sezon cu probleme în ceea ce priveşte forma echipei, iar o mare parte a presiunii a picat pe umerii antrenorului, Marius Măldărăşanu.

Incertitudinea şederii lui Măldărăşanu pe banca echipei a devenit cu adevărat vizibilă după înfrângerea de la Buzău, iar conducerea clubului a decis să poarte o serie de discuţii pe plan intern pentru a decide viitorul tânărului tehnician.

Acţionarii clubului au decis să ofere o serie de explicaţii în legătură cu situaţia staff-ului tehnic.

Marius Măldărăşanu, confirmat pe banca celor de la FC Hermannstadt

"După o perioadă nefastă pe plan sportiv pentru echipa noastră, a venit momentul să revenim cu o serie de precizări importante. În primul rând, în ceea ce priveşte componenţa staff-ului tehnic, vă aducem la cunoştinţă că aceasta va rămâne la fel ca în ultimele sezoane, timp în care am reuşit să revenim în Superliga României, să batem la "uşa" play-off-ului de două ori şi să bifăm calificări în fazele superioare din Cupa României.

Cu alte cuvinte, Marius Măldărăşanu&co vor rămâne în continuare la FCH, iar acest lucru se datorează unei decizii luate la comun de către cei care au investit, investesc şi vor investi din punct de vedere financiar (şi nu numai!) la A.F.C.Hermannstadt.

Nu a fost vorba despre nici un "scut" făcut de altcineva, ci despre o decizie a conducerii clubului, care susţine staff-ul tehnic şi aşteaptă acum răspunsul fotbaliştilor FCH pe teren. Desigur că ne dorim cu toţii performanţă şi rezultate pozitive, însă pentru a realiza astfel de obiective este nevoie de răbdare şi de continuitate. 

Toate aceste aspecte le-au fost transmise astăzi fotbaliştilor şi staff-ului FCH de către conducerea clubului. 

Am trecut împreună prin etape foarte grele, în care au fost făcute greşeli, iar ele ne-au costat în clasament. Chiar şi aşa, campionatul este departe de final, aşa că pentru noi, toţi cei care facem posibil acest #fenomen numit A.F.C.Hermannstadt, este foarte important să rămânem UNIŢI şi să muncim mai mult şi mai eficient.

Suntem aceeaşi oameni şi profesionişti care au realizat #FAPTE ce au (re)situat Sibiul pe harta fotbalului românesc. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijin! Avem nevoie de sprijinul suporterilor care ne înţeleg, ne-au fost şi ne vor fi alături! 

Putem avea un nou început sâmbătă, în următorul meci, pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti! Sibiul are fotbal! Sibiul are FCH!", au transmis cei de la FC Hermannstadt, pe Facebook.

Afla mai multe despre: superligafc hermannstadtmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare