You are here:

Filippo Inzaghi, anunţ important despre Olimpiu Moruţan. Când va reveni pe teren internaţionalul român

Filippo Inzaghi, anunţ important despre Olimpiu Moruţan. Când va reveni pe teren internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (25 de ani), fostul mijlocaş ofensiv al celor de la Galatasaray, se apropie de revenirea pe teren.

Mijlocaşul celor de la Pisa, revenit în Italia după experienţa de la Ankaragucu, se va întoarce la antrenamentele formaţiei din Serie B în luna decembrie, într-un caz optimist, conform antrenorului echipei, Filippo Inzaghi.

Fostul atacant emblematic al naţionalei Italiei şi al celor de la AC Milan, a vorbit despre situaţia lotului său, cât şi despre starea lui Olimpiu Moruţan, fotbalist care nu a mai jucat din luna aprilie a acestui an.

Accidentarea suferită spre sfârşitul sezonului trecut nu i-a permis lui Moruţan să participe la EURO 2024 alături de selecţionata României. În schimb, fostul mijlocaş al celor de la FCSB şi-a însoţit colegii în Germania şi i-a susţinut pe aceştia pe parcursul aventurii de la Campionatul European.

Filippo Inzaghi: "Moruţan este un jucător care se poate descurca foarte bine"

"Eu consider că am în lot 23-24 de jucători care oricând pot fi titulari dacă sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. În cazul lui Moruţan mai este nevoie de timp şi sperăm că va fi alături de noi începând din luna decembrie. Cred că este un jucător care se poate descurca foarte bine în sistemul nostru de joc", a declarat Filippo Inzaghi.

După nouă etape, Pisa ocupă primul loc al clasamentului din Serie B, cu 22 de puncte. La Pisa evoluează alţi doi fotbalişti români aflaţi în circuitul echipei naţionale, Adrian Rus şi Marius Marin.

Afla mai multe despre: filippo inzaghiolimpiu morutanitaliaserie b 

viewscnt
Articole similare