You are here:

Gigi Becali, pronostic îndrâzneţ în cazul fotbalistului de la FCSB pe care l-a "tras de şuncile de la burtă": "Talent"

Gigi Becali, pronostic îndrâzneţ în cazul fotbalistului de la FCSB pe care l-a "tras de şuncile de la burtă": "Talent"

FCSB

Comentarii

Alexandru Musi, fotbalistul revenit la FCSB după o perioadă petrecută la Petrolul Ploieşti, sub formă de împrumut, a înscris pentru echipa sa la derby-ul cu Dinamo.

Tânărul fotbalist de atac a marcat al patrulea său gol în tricoul primei echipe a celor de la FCSB şi al doilea în actualul sezon, în derby-ul cu Dinamo.

Prestaţia sa de la partida cu Dinamo a atras atenţia patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, care îşi criticase jucătorul în urmă cu câteva săptămâni pentru greutatea tânărului atacant.

"Pe Musi l-am tras de şuncile de la burtă, cum l-a tras Dorinel Munteanu pe jucătorul lui de tricou. Ce e asta, mă? Voi nu l-aţi văzut? Le-am zis şi lui Pintilii, MM... Voi chiar nu îl vedeţi? Eu l-am văzut pe teren că e dolofănel. Nu ştiu câte kilograme are, dar l-am dat exemplu pe Florin Tănase", a declarat Gigi Becali, după victoria cu Gloria Buzău.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost lăudat de finanţatorul campioanei României, nu doar pentru golul marcat, dar şi pentru atitudinea sa în urma discuţiei purtate pe tema greutăţii acestuia.

Gigi Becali: "S-a văzut pe faţa lui că nu s-a supărat"

"Bai, nu că a dat gol, a dat gol de fotbalist, adică talent, cine se mai aşteptă să mai dea gol el? Nu? Musi va fi fotbalist. Ştii de ce vă fi fotbalist?  E modest, nu s-a supărat, i-am ridicat tricoul, l-am tras, s-a văzut pe faţa lui că nu s-a supărat.", a declarat Gigi Becali, la palat.

Afla mai multe despre: alexandru musigigi becalisuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare