You are here:

VIDEO | Rapidiştii, pregătiţi înaintea meciului cu Farul. Borza speră să-şi învingă fosta echipă, iar Alex Dobre îşi aşteaptă debutul în Giuleşti

VIDEO | Rapidiştii, pregătiţi înaintea meciului cu Farul. Borza speră să-şi învingă fosta echipă, iar Alex Dobre îşi aşteaptă debutul în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapidul lui Şumudică are doar varianta victoriei cu Farul, dacă vrea să rămână aproape de locurile de playoff. În aceeaşi situaţie este şi echipa lui Hagi.

Rapid n-a câştigat niciun meci pe Giuleşti de la venirea lui Şumudică şi a ajuns la şase puncte de playoff. Adus pentru 800.000 de euro de la Farul, Borza e mai motivat ca oricând să facă un meci mare contra fostei lui echipe. 

"Este la fel de special, ca debutul meu. (n.r. Cum a fost contra Farului?) Emoţii, la fel simt şi acum când o să joc contra domnului Hagi.  Va fi un meci greu, dar cu multa muncă şi ambiţie o să castigam meci, cu dăruinţă şi curaj.", a spus Andrei Borza.

La Rapid ar putea debuta şi Alex Dobre. Fostul jucător din Ligue 1 şi în prima ligă portugheză e nerăbdator să simtă atmosfera din Giuleşti. 

"Sunt foarte nerăbdător, din spusele colegilor e o experienţă incredibilă, sper să vina şi primul meci.

Consider că cel care munceşte cel mai mult, care dă cel mai bun randment, iar la ora jocului este în cea mai bună formă, acela merită să joace. De asta e bună concurenţa. Pentru mine e o plăcere să am concurenţă cu jucători precum Clinton (n.r. N'Jie) Rareş Pop care e în formă sau Petrila care e printre cei mai buni din România.", a declarat Alex Dobre.

Afla mai multe despre: rapidsuperligafarulandrei borzaalex dobre 

viewscnt
Articole similare