You are here:

VIDEO | Alex Dobre a povestit sacrificiile făcute pentru a ajunge fotbalist de valoare! Ce reguli de aur a respectat

VIDEO | Alex Dobre a povestit sacrificiile făcute pentru a ajunge fotbalist de valoare! Ce reguli de aur a respectat

Rapid

Comentarii

Alex Dobre a povestit despre diferenţele dintre fotbalul occidental şi cel din România, dar şi despre care a fost drumul lui în carieră.

Noul transfer al Rapidului a simţit clar diferenţa dintr-un campionat puternic din vest. Acolo totul se miscă mai repede şi trebuie să demonstrezi în cel mai scurt timp pentru a putea deveni jucător de bază la nivelul echipei.

"La nivel înalt n-ai timp mult de gândire, totul este de 2-3 ori mai rapid. Am învăţat să fiu foarte profesionist, să mă odihnesc cum trebuie, să mănânc cum trebuie, să vin la antrenament.

Dau tot ce e mai bun să scot maxim în acea zi şi să fiu mulţumit de performanţa mea, iar din ce am discutat cu jucători de cel mai înalt nivel, fiind între ei te fac să devii mai bun,te trag după ei, e o plăcere să fii acolo.", a spus Dobre.

Venit de la Famalicão, jucătorul român este neostalgic cu privire la perioada copilariei, când a fost nevoit să plece de acasă pentru a parcurge junioratul în Anglia.

"Am fost plecat de acasă de la 15 ani, am stat la camin în jur de 3 ani, departe de familie. După care când am făcut pasul la 18 ani în Anglia am stat la o familie care avea grija de mine, dar eram şi cu colegii(n.r. de echipă), eram obişnuit să fiu plecat de acasa şi m-am adaptat foarte repede în Anglia", a mai spus fotbalistul.

Care este idolul lui Alex Dobre în fotbal

"Mult spus model, dar mă uitam la Ronaldinho, Ronaldo, Hazard cand era la Chelsea şi încercam şi eu sa implementez la mine ce vedeam la ei."

Rapid s-a întărit după începutul slab de sezon. Alex Dobre, N'Jie şi Boupendza sunt doar cateva dintre numele sonore care s-au alăturat lotului în spreanţa unei redresări a echipei.

Afla mai multe despre: alex dobrerapidpoveste viaţă dobre 

viewscnt
Articole similare