You are here:

”Dacă înjuri şi comentezi, nu vei fi fotbalist”. Darius Olaru nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali

”Dacă înjuri şi comentezi, nu vei fi fotbalist”. Darius Olaru nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Căpitanul campioanei României, FCSB, Darius Olaru (26 de ani), nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali, chiar şi după victoria din derby-ul cu Dinamo.

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României. 

Gigi Becali a avut mai multe reacţii cu privire la echipa sa, dar a ţinut să o complimenteze şi pe Dinamo.

Olaru, victima reproşurilor. Gigi Becali nu l-a ”uitat” după duelul cu Dinamo: ”Gândiţi-vă la fotbal!”

De asemenea, patronul roş-albaştrilor a vorbit şi despre unii jucători în parte. Unul dintre ei este Darius Olaru, pe care l-a ”certat” părinteşte pentru faptul că are foarte multe reproşuri pe tema arbitrajului.

”El are o vârstă şi trebuie să ştie aşa, că erau Figo şi Messi şi ei jucau fotbalul lor. Şi eu atât îi transmit lui George: băi, George, vrei să fii fotbalist? Joacă fotbal, nu eşti arbitru tu. Nu eşti nici judecător de arbitri.

Şi asta le transmit şi celorlalţi jucători: jucaţi fotbal, gândiţi-vă la fotbal!. Nu o sa ajungă nici Olaru mare, pentru că tu vrei să fii arbitru. Mintea ta nu se mai concentrează la fotbal.

Nu am ce să-i amendez, se amendează ei singuri. Dacă comentezi şi mai ales că mai şi înjuri, nu vei fi fotbalist. Nu poţi avea două meserii”, a declarat Gigi Becali, la palat.

În urma acestui rezultat, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligadarius olaru 

viewscnt
Articole similare