You are here:

În mijlocul bucuriei, Gigi Becali a răbufnit! L-a certat în direct pe jucătorul FCSB: ”Să lase vedetismele. Nu îi mai iese nimic”

În mijlocul bucuriei, Gigi Becali a răbufnit! L-a certat în direct pe jucătorul FCSB: ”Să lase vedetismele. Nu îi mai iese nimic”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile la finalul derby-ului dintre Dinamo şi FCSB, câştigat de roş-albaştrii cu 2-0.

Patronul FCSB-ului a recunoscut că Darius Olaru, căpitanul echipei sale, are o problemă din cauza nemulţumirilor pe care le adresează  arbitrilor la aproape fiecare meci, însă i-a luat apărarea jucătorului pentru ”caracterul său”.

Olaru, indispensabil pentru Gigi Becali: ”Singurul jucător pe care nu l-am schimbat niciodată”

”(n.r. Olaru exagerează cu protestele?) Foarte mult. El nu mai ştie ce face când e în teren, nu se poate abţine.

E atât de cuminte om şi caracter frumos, încât nu poţi să îi spui nimic, orice ar face. E singurul jucător pe care nu l-am schimbat niciodată, chiar dacă a jucat slab”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În meciul cu Dinamo, Darius Olaru a fost avertizat de centralul Marian Barbu în minutul 72 al meciului pentru proteste.

Patronul FCSB s-a întors la unul dintre vechii săi ”clienţi”: ”Să lase vedetismele”

Cu toate acestea, Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu pentru felul în care a exagerat un fault în meciul cu Dinamo şi a declarat că acesta nu are deocamdată dreptul să--i adreseze reproşuri arbitrului.

”(n.r. Tavi Popescu) N-a reuşit, trebuie să lase vedetismele, să se ridice şi să nu comenteze la arbitru. Nu are încă valoarea să poată să comenteze la arbitru şi ca atare nu îi mai iese nimic.

Bă, de ce te arunci aşa?”, a adăugat patronul FCSB.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare