You are here:

Gigi Becali, reacţie total neaşteptată după scandalul dintre Louis Munteanu şi Dan Petrescu: ”Asta a meritat. Nu se face aşa ceva”

Gigi Becali, reacţie total neaşteptată după scandalul dintre Louis Munteanu şi Dan Petrescu: ”Asta a meritat. Nu se face aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a comentat conflictul dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu, petrecut în finalul partidei dintre Petrolul şi CFR disputat la Ploieşti, încheiat la egalitate, 0-0.

Atacantul ardelenilor a fost introdus la pauză, însă, spre surprinderea tuturor, a fost scos din teren în ultimul minut al partidei de la Ploieşti. Nemulţumit de decizia luată de Dan Petrescu, Louis Munteanu a refuzat să dea mâna cu antrenorul şi cu cei de pe banca CFR-ului.

Ulterior, Dan Petrescu a mers la atacantul său pentru a încerca să-i explice de ce a fost schimbat, însă fotbalistul a continuat să gesticuleze nemulţumit în faţa antrenorului.

Gigi Becali, scut pentru Louis Munteanu, după scandalul cu Dan Petrescu

După Dinamo - FCSB 0-2, Gigi Becali s-a felicitat pentru decizia de a-l transfera pe Daniel Bîrligea în detrimentul lui Louis Munteanu, însă i-a dat dreptate jucătorului de la CFR referitor la nemulţumirea pe care a arătat-o faţă de Dan Petrescu.

În opinia lui Gigi Becali, gestul ”Burscului” a venit ca o pedeapsă pentru Louis Munteanu.

”Am tras lozul câştigător. Ăla (n.r. Louis Munteanu) e mai talentat, dar BÎrligea e mai atacant. Şi lui Bîrligea, dacă-l bagi şi-l scoţi... Orice jucător ar comenta, mai ales că el a făcut un gest, eu am insistat mult cu Louis Munteanu şi n-a venit.

Omul are şi el nişte pretenţii de respect. Eu îi dau dreptate lui Louis Munteanu în situaţia asta. Cât mai era? Un minut? De ce să-l scoţi? Hai, mă, pentru ce îl scoţi, ca să râzi de el, sau pentru ce? E ostentativ, clar.

(n.r. Dan Petrescu) A făcut expres, asta a meritat. Asta a semănat, asta a cules. Nu se face aşa ceva, îmi pare rău de copil”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligalouis munteanudan petrescugigi becali 

viewscnt
Articole similare