You are here:

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, dar a câştigat inima lui Gigi Becali: ”A luptat foarte mult. Şi-a dat viaţa”

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, dar a câştigat inima lui Gigi Becali: ”A luptat foarte mult. Şi-a dat viaţa”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalilor de la Dinamo, chiar dacă au pierdut contra FCSB-ului.

FCSB a câştigat, în deplasare, pe Arena Naţională, derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Daniel Bîrligea, în minutul 26, şi de Alex Musi, în minutul 90+3.

Gigi Becali, impresionat de Dinamo: ”Şi-a dat viaţa”

La finalul meciului, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică şi a oferit prima reacţie după duelul câştigat în faţa marii rivale de la Dinamo.

De asemenea, patronul campioanei a lăudat-o pe echipa lui Zeljko Kopic pe care o vede capabilă să prindă un loc de play-off.

”(n.r. v-a surprins diferenţa) O ştiam. Nu trebuia să văd, dar să ştiţi că Dinamo a luptat foarte mult. Dinamo nu este o echipă slabă, doar că noi avem o echipă prea valoroasă.

O să vedeţi că Dinamo poate să rămână în play-off. Ei au încercat, doar că noi i-am năucit cu pressing. Nu i-am lăsat deloc să joace. Dinamo e o echipă muncitoare, care respectă ce spune antrenorul.

Ştiţi de ce nu am putut juca foarte bine ofensiv? Pentru că Dinamo şi-a dat viaţa în seara asta. Au doi fundaşi centrali extraordinari, care driblau, care ieşeau cu mingea la picior”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

În urma acestui rezutlat, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare