You are here:

Becali şi-a făcut calculele pentru titlu după victoria din derby. Cine va completa podiumul în opinia patronului FCSB: "10 puncte distanţă"

Becali şi-a făcut calculele pentru titlu după victoria din derby. Cine va completa podiumul în opinia patronului FCSB: "10 puncte distanţă"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a vorbit despre cum vede clasamentul de la sfârşitul acestui sezon după victoria obţinută de echipa sa în derby-ul cu Dinamo.

Finanţatorul campioanei României este fericit după ce echipa sa a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 în derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională. FCSB se află la a treia victorie consecutivă în campionat după rezultatul înregistrat în derby.

Seria de rezultate pozitive obţinute de echipa antrenată de Elias Charalambous l-a convins pe Gigi Becali să vorbească şi despre situaţia din clasament de la sfârşitul sezonului.

Becali este de părere că FCSB va câştiga titlul din Superliga şi se va afla la zece puncte în faţa echipei de pe locul doi, Universitatea Craiova. CFR Cluj, U Cluj, Oţelul Galaţi vor fi echipele care sunt sigure de un loc în play-off, în opinia finanţatorului de la FCSB. Dinamo, Farul, Petrolul şi Rapid sunt cele patru candidate pentru a şasea poziţie a clasamentului, consideră Gigi Becali.

Gigi Becali: "Vorbesc din punct de vedere valoric"

"FCSB locul 1, 10 puncte distanta. Locul 2 cred eu Craiova, locul 2. Eu vorbesc din punct de vedere valoric al echipelor. Locul 3 CFR, locul 4 U Cluj, locul 5 Galaţi si locul 6 Dinamo, Petrolul, Farul, Rapid, patru echipe pe un loc.", a declarat Gigi Becali, la palat.

După 13 etape, FCSB ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte. U Cluj este pe prima poziţie, cu 26 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul doi, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliuniversitatea craiovarapiddinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare