You are here:

Giani Kiriţă nu-şi explică prestaţia dinamoviştilor din derby. Fostul fundaş, dezamăgit de jucătorii lui Kopic: "Îmi lasă un gust amar"

Giani Kiriţă nu-şi explică prestaţia dinamoviştilor din derby. Fostul fundaş, dezamăgit de jucătorii lui Kopic: "Îmi lasă un gust amar"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit o înfrângere în faţa rivalei FCSB în derby-ul disputat în etapa a 13-a din Superliga.

Dinamoviştii au suferit primul eşec după o serie de patru partide fără înfrângere. Echipa lui Zeljko Kopic a ajuns la trei înfrângeri în acest campionat, însă, eşecul din derby a fost cel mai usturător pentru "câini".

Giani Kiriţă, fostul fundaş al celor de la Dinamo, a vorbit despre evoluţia dezamăgitoare a celor de la Dinamo. În schimb, fostul dinamovist a lăudat galeria pentru susţinerea faţă de echipă, pe Arena Naţională.

Giani Kiriţă: "Îmi lasă un gust amar"

"Din păcate, echipa nu s-a ridicat la nivelul unicului derby. Doar galeria s-a ridicat, dar na, trebuie să mergi înainte, să înveţi din greşeli, să înveţi că un meci contra FCSB sau Steaua este cu totul şi cu totul altceva.

Au lăsat de dorit toţi, din păcate. N-au înţeles ce înseamnă acest derby. Acest derby se joacă altfel, se joacă cu inima, cu sufletul, indiferent de situaţia din clasament, indiferent de loc. Acest derby se joacă pe viaţă şi pe moarte. Din păcate, Dinamo nu s-a ridicat la nivelul ăsta.

Mă aşteptam de la toată echipa, pentru că Dinamo până acum a fost pe un drum bun. Dinamo a confirmat începutul bun de campionat, mă aşteptam ca la acest meci să văd cu totul altceva. Din păcate, nu am văzut aşa ceva şi îmi lasă un gust amar. Dacă până acum s-au bătut, au luptat pentru orice minge, acum i-am văzut foarte timoraţi şi nu înţeleg de ce.

Eu zic că nu se întâmpla nimic dacă ieşeai la joc, dacă făceai presing, dacă ieşeai cu tupeu, dacă te duceai cu agresivitate, dacă te duceai cu aceste arme, n-avea ce să se întâmple, nimic. Aşa, ce ai făcut? Ai stat acolo, ai pasat în propriul careu şi ai pierdut 2-0.", a declarat Giani Kiriţă, conform iamsport.ro

După înfrângerea din derby, Dinamo ocupă poziţia a şaptea a clasamentului din Superliga, cu 18 puncte, dar păstrează şanse reale la calificarea în play-off.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestigiani kiritasuperligazeljko kopicfcsb 

viewscnt
Articole similare