You are here:

VIDEO | Concluziile lui Kopic au venit după eşecul cu FCSB: ”Nu e uşor să joci pentru Dinamo când ai un sezon bun”

VIDEO | Concluziile lui Kopic au venit după eşecul cu FCSB: ”Nu e uşor să joci pentru Dinamo când ai un sezon bun”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (47 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în derby-ul cu rivala FCSB.

Dinamo a câştigat, pe teren propriu, pe Arena Naţională, derby-ul cu FCSB, scor 0-2, în etapa a 13-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Daniel Bîrligea, în minutul 26, şi de Alex Musi, în minutul 90+3.

Ce reacţie a avut Kopic după Dinamo - FCSB 0-2, de pe Arena Naţională: ”Nu e uşor să faci faţă unui stadion plin”

La finalul meciului, Zeljko Kopic a făcut analiza partidei şi a rămas impresionat de jocul făcut de campioana României, un nivel pe care a recunoscut că Dinamo nu a reuşit să-l atingă.

De asemenea, antrenorul ”câinilor” i-a dedicat cuvinte frumoase şi lui Bîrilgea, care a deschis scorul printr-o execuţie de atacant veritabil.

”Am fost indecişi la ultima pasă. La primul gol trebuia să reacţionăm mai bine. Bîrligea a marcat un gol extraordinar. Repriza a doua am început-o mai bine, am atacat, dar nu am reuşit să ne apropiem de poartă, iar apoi au dat golul 2. Felicitări celor de la FCSB pentru victorie.

Trebuie să analizăm, să continuăm să muncim. Cred că am avut momente bune azi, rezultatul putea fi mai bun. Nu e uşor să joci pentru Dinamo când ai un sezon bun, aşteptările sunt din ce în ce mai mari. Am încercat să pregătim bine meciul, dar pentru unii jucători a fost primul derby, avem jucători tineri.

Nu e uşor să faci faţă unui stadion plin, simţi presiune, mă aştept să jucăm din ce în ce mai bine. FCSB a jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă.

La pauză am vorbit cum să folosim mai bine spaţiile dintre linii în faţa defensivei lor. Defensiv am stat bine, n-au avut multe oportunităţi, dar diferenţa a fost făcută de curaj. Adversarul a avut calitate, sunt puternici în dueluri, nu e uşor să faci unele lucruri, dar nu pot spune că n-am încercat.

Fundaşii ar fi trebuit să fie mai aproape de Bîrligea, care a avut o execuţie frumoasă. Am fost aproape şi noi, dar ne-au lipsit execuţiile. Am dus multe mingi sus, am avut posesie mai mare, dar nu am fost suficienţi de buni la finalizare.

Suntem încă sus, la 3 puncte sub locul 2. Avem o echipă care vrea să joace, să devină mai bună. Am avut mulţi jucători accidentaţi, majoritatea jucătorilor care au jucat azi nu sunt în formă maximă. Vom continua să jucăm bine şi ne vom reveni”, a declarat Kopic, la finalul meciului.

În urma acestui rezutlat, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicsuperligaarena nationala 

viewscnt
Articole similare