You are here:

Scoţienii, uluiţi de ultima decizie luată de Gigi Becali înainte de Rangers - FCSB: "Fix asta a făcut"

Scoţienii, uluiţi de ultima decizie luată de Gigi Becali înainte de Rangers - FCSB: "Fix asta a făcut"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB revine în UEFA Europa League pe data de 24 octombrie, într-o deplasare în Scoţia, la Glasgow, împotriva celor de la Rangers.

Campioana României are parte de un parcurs perfect după două etape în Europa League. După două victorii, trupa lui Elias Charalmbous speră să obţină un nou succes la partida cu Rangers.

După victoria din derby, FCSB a bifat a cincea victorie consecutivă în toate competiţiile. În schimb, Rangers vine după un eşec suferit în faţa celor de la Kilmanrock, în Premiership. Jurnaliştii scoţieni sunt surprinşi după ce patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre echipa pe care o va folosi la partida de pe Ibrox Park, de joi seară.

Rangers, următoarea adversară a celor de la FCSB în Europa

"Gruparea din România are parte de o perioadă bună în UEFA Europa League, cu două victorii din două partide, iar Ibrox are şanse mici să producă atmosfera ostilă pe care o produce în mod normal.

Managerul (n.r. Philippe Clement) are un lot care încă aşteaptă revenirile a unor jucători accidentaţi, însă, pe Clement l-ar ajuta dacă ar putea primi câteva informaţii din interiorul celor de la FCSB.

În mod incredibil, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, fix asta a făcut, numindu-şi echipa pe care gazdele o vor folosi pentru partida din a treia etapă a UEFA Europa League.", au scris cei de la Rangers News.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbrangersscotia 

viewscnt
Articole similare