You are here:

Măsură importantă luată la FCSB după victoria din derby! Mihai Stoica a anunţat decizia în direct: "Garantez"

Măsură importantă luată la FCSB după victoria din derby! Mihai Stoica a anunţat decizia în direct: "Garantez"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Dinamo, într-un derby disputat pe Arena Naţională.

Campioana României a reuşit să-şi continue seria de victorii împotriva rivalilor de la Dinamo, în Superliga. Formaţia "roş-albastră" a revenit pe locurile de play-off odată cu succesul din derby.

Deşi victoria a confirmat forma excelentă a fotbaliştilor antrenaţi de Elias Charalambous, disciplina fotbaliştilor de la FCSB a ridicat semne de întrebare în interiorul clubului. Cartonaşul galben încasat de Octavian Popescu în minutul 43 al partidei de pe Arena Naţională a intrat în atenţia patronului echipei, Gigi Becali.

Şi căpitanul echipei, Darius Olaru, a văzut un avertisment din partea arbitrului Marian Barbu, în minutul 72, pentru proteste.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat o măsură care se va lua în privinţa fotbaliştilor care vor încasa cartonaşe galbene pe motiv de proteste la adresa arbitrilor.

Mihai Stoica: "Vinovat sunt eu"

"Vinovat sunt eu că am tot zis că vor plăti, acum garantez că vor plati. Că tot am zis... cine va lua cartonaşe galbene pentru vociferări va plăti şi va plăti scump!", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB o înfruntă pe Rangers în UEFA Europa League, joi seară, de la ora 22:00, pe Ibrox Park. În campionat, Rapid este următoarea adversară a campioanei României, în etapa a 14-a. Echipa lui Elias Charalambous este pe locul cinci, cu 19 puncte după 12 partide disputate.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruoctavian popescudinamomihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare