You are here:

VIDEO | ”E a şasea decizie din şase împotriva noastră”. Cum a mai putut reacţiona Mihalcea după tot ce a trăit la finalul meciului de la Iaşi

VIDEO | ”E a şasea decizie din şase împotriva noastră”. Cum a mai putut reacţiona Mihalcea după tot ce a trăit la finalul meciului de la Iaşi

Unirea Slobozia

Comentarii

Antrenorul celor de la Unirea Slobozia, Adi Mihalcea (48 de ani), a tras concluziile după eşecul pe terenul lui Poli Iaşi.

Unirea Slobozia a pierdut pe terenul lui Poli Iaşi, scor 0-1, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, atunci când Alin Roman a executat un corner, iar Andrei Gheorghiţă a înscris cu o lovitură de cap.

În al doilea minut al prelungirilor, oaspeţii au reuşit să înscrie prin Filip Ilie, dar golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, după o analiză care a durat şapte minute. 

Însă, în minutul 90+14, Ştefanovici a comis henţ în careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru oaspeţi. Constantin Toma a executat şi portarul Jesus Fernandez a apărat.

Mihalcea, discurs surprinzător după eşecul de la Iaşi: ”E plăcut”

La finalul meciului, Adi Mihalcea a vorbit despre evoluţia echipei sale şi a reacţionat după fazele incendiare de joc care au avut loc în prelungirile partidei.

”E plăcut. Sunt antrenorul unei echipe din Liga 1, e plăcut. Am mai trecut prin astfel de situaţii şi ca jucător, aşa că nu mă dărămă. Din contră, mă bucură faptul că am crezut până la final şi că dacă am fi avut puţin noroc, am fi reuşit să plecăm neînvinşi. Nu e niciun capăt de ţară. Ne ştim condiţia. Diferenţa e foarte mică faţă de celelalte.

Rugăciuni? Sunt stări şi stări. Unii le trăiesc mai intens. Nu cred că aveam nevoie de divinitate. La fotbal nu-şi are rost Dumnezeu. E doar o execuţie, un moment.

Două echipe bine organizate, Iaşiul mult mai bună şi mai agresibă în prima parte, în a doua am riscat şi am dominat şi noi. Am mai avut un gol anulat de VAR. E a şasea decizie din şase împotriva noastră. Am avut şi acel 11 metri. Poate am fi meritat un egal, dar nu a fost să fie.

Cu Oţelul va fi foarte dificil. Dacă eu pot să-i fac pe jucători să treacă peste astfel de momente, ţinând cont de experienţa lor de până acum, putem să luptăm în continuare. Eu nu le pun niciun fel de presiune. Poate sunt momente când au şi ei nevoie de mai multă linişte”, a declarat Mihalcea, după meci.

În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia este ultima în clasament, cu 12 puncte, în timp ce ieşenii sunt pe locul 9.

Afla mai multe despre: adi mihalceasloboziasuperliga 

viewscnt
Articole similare