You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Unirea Slobozia 1-0. Neagoe, victorie în faţa lui Mihalcea. Final dramatic în Copou

VIDEO | Poli Iaşi - Unirea Slobozia 1-0. Neagoe, victorie în faţa lui Mihalcea. Final dramatic în Copou

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Unirea Slobozia, scor 1-0, în etapa a 13-a din Superliga. Meciul s-a văzut la TV în platforma Orange, pe Prima Sport 1 şi a avut un final dramatic.

VIDEO | Poli Iaşi - Unirea Slobozia 1-0 (Gheorghiţă 24')


Echipele de start: 

  • Poli Iaşi: Fernandez - Todoroski, Samayoa, Soares, Ispas - Gheorghe, Bordeianu, Oum Gouet, Gheorghiţă - Roman - Kamberi
  • Rezerve: Niga, Atanaskoski, Ilie, Silva, Ştefanovici, Miskovic, Itu, Marchioni, Teixeira, Tailson
  • Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, Coma - Coadă, Pacionel - Aganovic, Afalna, Vlăsceanu - Gele
  • Rezerve: Krell, Ibrian, Dinu, Lemnaru, Perianu, Dorobanţu, Purece, Camara, Ilie, Şerbănică

Min 90+17. Final de meci.

Min 90+16. Penalty ratat Slobozia. Constantin Toma, căpitanul şi ”decarul” ialomiţenilor, ratează de la punctul cu var. Fernandez apără lovitura de la 11 metri a veteranului oaspeţilor şi este eroul ieşenilor.

Min 90+14. Penalty Slobozia. Filip Ilie recentrează o minge în careu, chiar în mâna lui Todoroski, iar arbitrul acordă o lovitură de la 11 metri, cu ajutorul VAR.

Min 90+2. Gol anulat Slobozia. Filip Ilie marchează cu o lovitură de cap de nouar adevărat, exact ca numărul pe care îl poartă pe tricou. Dar reuşita este anulată de VAR pentru offside, după multe minute de verificări.

Min 77. Ocazie Iaşi. Tailson ratează o şansă imensă pentru a duce scorul la 2-0, dar tabela rămâne fără modificări.

Min 66. Ocazie Slobozia. Oaspeţii se află în faţa porţii, dar Camara nu reuşeşte să fie mai eficient şi Iaşiul scapă cu faţa curată.

Min 51. Gol anulat Poli Iaşi. Gazdele marchează, dar reuşita este anulată în camera VAR pentru o poziţie de offside. Verificarea a durat trei minute, în intervalul 48-51.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45+1: Final de repriză!

Min 26: Kamberi trimite un şut puternic, din marginea careului, dar Rusu reuşeşte să respingă.

Min 24: GOOOOOL Poli Iaşi! Gheorghiţă deschide scorul în Copou! Mijlocaşul gazdelor s-a poziţionat la bara a doua şi a trimis cu capul la centrarea lui Bordeianu, din corner.

Min 1: A început partida.

Ziua de fotbal din Superliga este deschisă de meciul dintre Poli Iaşi şi Unirea Slobozia. Cele două se întâlnesc de la ora 18:30, iar partida poate fi urmărită la TV în platforma Orange, pe Prima Sport 1. În mediul online, cele mai importante momente vor fi disponibile LIVE VIDEO pe orangesport.ro. În ultimul lor meci direct, disputat în septembrie 2022, Unirea Slobozia şi Poli Iaşi au remizat alb, în Liga a II-a.

Moldovenii vin după o înfrângere suferită la începutul lunii, scor 1-2, pe terenul CFR-ului. Înaintea acestei înfrângeri, Poli Iaşi legase patru meciuri fără eşec. De partea cealaltă, Unirea Slobozia are patru meciuri consecutive fără victorie în Superliga.

Trei succese, o remiză şi două înfrângeri, acesta este palmaresul înregistrat de ieşeni în acest sezon din postura de gazde. De partea cealaltă, ialomiţenii au scos şapte puncte din cele şase deplasări, victorii cu Farul şi Sepsi OSK, egal cu FC Hermannstadt.

11 goluri au marcat jucătorii lui Adrian Mihalcea în primele 12 runde, dintre care şapte în urma unor faze fixe.

Ieşenii au strâns cinci meciuri fără gol încasat. În schimb, Unirea a primit cel puţin un gol în 10 dintre precedentele 11 etape.

Un duel în premieră în SuperLigă va fi cel de la nivelul băncilor tehnice, cel dintre Emil Săndoi şi Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: poli iasiunirea sloboziasuperliga 

viewscnt
Articole similare