You are here:

Gică Hagi, lăudat de un antrenor străin din Superliga: ”A făcut ceva pentru fotbalul românesc. Tot respectul!” | EXCLUSIV

Gică Hagi, lăudat de un antrenor străin din Superliga: ”A făcut ceva pentru fotbalul românesc. Tot respectul!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

În cadrul celui mai nou episod din ”SportCast cu Sile”, un Podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, a fost invitat antrenorul croat al celor de la Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic (47 de ani), iar acesta şi-a exprimat opinia cu privire la Gică Hagi (59 de ani).

Zeljko Kopic este unul dintre cei mai interesanţi şi la modă antrenori din fotbalul românesc. Adus de Dinamo la începutul lunii decembrie a anului trecut, tehnicianul croat a reuşit să salveze clubul de la retrogradare, iar în acest sezon l-a dus la un cu totul alt nivel.

În actuala campanie a Superligii, Kopic a făcut din Dinamo una dintre echipele de temut din prima ligă a României. Cu toate că a pierdut derby-ul cu FCSB, viitorul este în continuare senin pentru dinamovişti.

Kopic, tot respectul pentru Hagi: ”Face o treabă excelentă. E un privilegiu”

Recent, Zeljko Kopic a fost invitat la emisiunea ”SportCast cu Sile” şi a vorbit, printre altele, şi despre anumiţi antrenori pe care i-a avut în postura de adversari în campionatul României.

Unul dintre ei este Gică Hagi, iar tehnicianul lui Dinamo a avut tot respectul pentru munca şi performanţele pe care le are acesta la Farul Constanţa.

Kopic a remarcat investiţiile uriaşe financiare pe care le face ”Regele” la echipa de pe malul mării şi cum ştie ce să le ceară jucătorilor la meciuri.

”Domnul Hagi, tot respectul ca jucător, ca personalitate şi cum îl văd ca antrenor, e foarte strict. Joacă la academie la fel. Poţi să vezi la fiecare meci ce cere de la jucători şi acela e clubul lui şi poate să facă tot. Oricine ar vrea aşa ceva. E un privilegiu să ai aşa ceva.

Face o treabă excelentă şi, din ce am auzit, şi-a investit banii în academie şi a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Are tot respectul”, a declarat Zeljko Kopic, la ”SportCast cu Sile”, de pe canalul de YouTube al Orange Sport.

Farul Constanţa are un sezon dificil în campionat, acolo unde se clasează pe un modest loc 14, cu doar 13 puncte acumulate în 13 partide jucate.

Zeljko Kopic este unul dintre puţinii antrenori străini din prima ligă a României. Pe lângă el, mai este doar cipriotul Elias Charalambous, de pe banca deţinătoarei titlului, FCSB.

Afla mai multe despre: zeljko kopicgica hagidinamofarulsuperligaorange sportsportcast cu sile 

viewscnt
Articole similare