You are here:

Cristi Balaj, replică tăioasă în cazul Louis Munteanu: ”Gigi Becali este ultima persoană care poate să ne dea lecţii”

Cristi Balaj, replică tăioasă în cazul Louis Munteanu: ”Gigi Becali este ultima persoană care poate să ne dea lecţii”

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o reacţie lui Gigi Becali cu privire la subiectul care îl are în prim-plan pe Louis Munteanu.

CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Petrolul, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superliga României. 

Louis Munteanu a fost rezervă, iar Dan Petrescu l-a introdus la pauză. Totuşi, l-a scos de pe teren chiar cu un minut înainte de fluierul final. Atacantul echipei a fost un car de nervi şi l-a ignorat arogant pe antrenorul său. 

”Istoria nu îl ajută în ceea ce îl priveşte”. Balaj, ”săgeţi” către Becali

Gigi Becali a fost chestionat cu privire la acest subiect şi i-a luat apărarea jucătorului, dar Cristi Balaj a intervenit şi a avut o replică pentru finanţatorul celor de la FCSB.

”Domnul Varga trebuie să îi răspundă lui Gigi Becali. Este un om care investeşte în fotbal. Mie îmi este uşor să îl contrazic. Sincer să fiu, habar nu am ce a zis Gigi Becali (n.r. despre Louis Munteanu).

Nu e persoana cea mai în măsură atunci când vorbim comportamentul unor oficiali din club faţă de jucători. Gigi Becali este ultima persoană care poate să ne dea lecţii. Istoria nu îl ajută în ceea ce îl priveşte.

Din punctul meu de vedere nu este în măsură să ne dea lecţii despre cum ar trebui să se comporte un oficial al unei echipe cu jucătorii din cadrul clubului.

Nu mi se pare normal ca eu să îi răspund unui om care investeşte în fotbal. Când o fac înseamnă că depăşeşte anumite limite. Însă nu îi răspund ca să îl jignesc, ci doar pentru a-mi apăra clubul. Mi se poate întâmpla să mai greşesc şi eu”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

De precizat este faptul că Louis Munteanu a ales-o pe CFR Cluj în detrimentul FCSB-ului şi a lui Gigi Becali, care a anunţat că încă îl mai aşteaptă la echipa bucureşteană.

Afla mai multe despre: louis munteanugigi becalicfrfcsbcristi balaj 

viewscnt
Articole similare