You are here:

”Întrebaţi-l pe Andrei Nicolescu”. Continuă scandalul după ce Jandarmeria nu a identificat huliganul care a aruncat un scaun în teren

”Întrebaţi-l pe Andrei Nicolescu”. Continuă scandalul după ce Jandarmeria nu a identificat huliganul care a aruncat un scaun în teren

Dinamo București

Comentarii

În prelungirile partidei dintre Dinamo şi Botoşani, un scaun aruncat de la Tribuna 2 a aterizat la doar câţiva centimetri în spatele „asistentului” Cosmin Bojan!

Continuă problema suporterului de la Dinamo care a aruncat cu un scaun de la Tribuna 2

Huliganul în cauză nu a fost identificat de autorităţi nici până acum şi pare că a scăpat basma curată, deşi n-ar avea ce să mai caute pe stadioane. Jandarmeria a recunoscut că încă nu l-a găsit pe cel vinovat. 

Declaraţia Jandarmeriei este în contradicţie cu cele spuse de Andrei Nicolescu, care a spus că cei de la Dinamo l-au identificat pe făptaş, în direct la Prima Sport: „Incidentul a fost izolat, suporterul a fost identificat”.

  • Diferenţa la acest capitol între România şi ţările din vestul Europei este uriaşă. Exemplul perfect este tot unul recent, când în Serie A un suporter acuzat de rasism a fost găsit chiar în timpul partidei.

Emil Grădinescu: ”Eu ştiu o alta latură a poveştii, la Silviu Tudor Samuilă în emisiune, Andrei Nicolescu a zis că l-au depistat pe huligan şi că l-au găsit. Deci Jerandarmeria, întrebaţi-l pe Nicolescu!, Jandarmeriaaaa întrebaţi-l pe el cine e! Simplu, nu?

Bogdan Cosmescu: Dacă se vrea se poate uşor. Dar nu e voinţă!

Dan Udrea: În Italia, la Milan cu Udinese au fost nişte acte de rasism şi în timpul meciului i-au găsit! Deci dacă acolo se poate... Dacă se vrea, se poate!”.

Afla mai multe despre: dinamohuliganandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare