You are here:

De ce l-a schimbat Dan Petrescu pe Louis Munteanu: ”De aici a apărut şi supărarea lui. Am vorbit cu el”

De ce l-a schimbat Dan Petrescu pe Louis Munteanu: ”De aici a apărut şi supărarea lui. Am vorbit cu el”

CFR Cluj

Comentarii

Conducerea clubului CFR Cluj a anunţat motibul real pentru care Dan Petrescu l-a schimbat pe Louis Munteanu în meciul cu Petrolul.

CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Petrolul, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superliga României, dar au fost tensiuni uriaşe la echipa clujeană.

Mai exact, Louis Munteanu a fost rezervă, iar Dan Petrescu l-a introdus la pauză. Totuşi, l-a scos de pe teren chiar cu un minut înainte de fluierul final. Atacantul echipei a fost un car de nervi şi a făcut gesturi pline de furie la adresa antrenorului său.

Motivul real pentru care Dan Petrescu l-a schimbat pe Louis Munteanu. Anunţul făcut de conducerea CFR-ului

Dan Petrescu a motivat schimbarea elevului său prin faptul că acesta era accidentat, iar Cristi Balaj a anunţat că jucătorul chiar a suferit o accidentare.

Preşedintele clubului din Gruia a confirmat faptul că problema medicală a lui Louis Munteanu a fost o leziune musculară de gradul 1.

”Louis are o leziune musculară de gradul 1. E cea mai fină leziune, dar putea fi mult mai grav. Nu ştim cât va absenta. Vom vedea cum decurge recuperarea. El oricum e suspendat pentru etapa viitoare. Însă a avut noroc, pentru că orice sprint îi putea agrava accidentarea.

Am şi vorbit cu el şi mi-a spus că e prima oară când suferă o leziune musculară. Aşa că nu a ştiut să recunoască simptomele. Jucătorii care au mai trecut prin asta, îşi dau seama imediat şi se opresc. Dar nu a fost cazul lui pentru că el nu a mai suferit o astfel de accidentare. Dacă nu ştii despre ce e vorba, poţi considera că e o lovitură.

De aici a apărut şi supărarea lui. Nu înţelegea de ce a fost schimbat. Dar orice sprint ar mai fi făcut, îi putea agrava accidentarea şi timpul de recuperare ar fi fost mai mare. Dar acum totul e în regulă în vestiar.

Dan Petrescu voia să-l scoată mai repede, ceruse schimbarea mai devreme. Dar nu mai era tabela la margine, fusese dusă la vestiar pentru că se crezuse că s-au epuizat schimbările. Şi a durat până a fost adusă înapoi”, a declarat Balaj, conform Gsp.

De asemenea, Cristi Balaj are încredere că acest gest al lui Louis Munteanu de a-l ignora pe antrenorul Dan Petrescu o să-l călească şi va ajunge la un club mult mai mare decât CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujlouis munteanudan petrescucristi balaj 

viewscnt
Articole similare