You are here:

Hagi, nesigur de viitorul său la Farul după umilinţa din Giuleşti: "Poate nu o să mai fiu pe bancă, cine rămâne trebuie să schimbe ceva"

Hagi, nesigur de viitorul său la Farul după umilinţa din Giuleşti: "Poate nu o să mai fiu pe bancă, cine rămâne trebuie să schimbe ceva"

Farul Constanța

Comentarii

Farul a suferit un eşec cu scorul de 5-0 pe terenul celor de la Rapid, în ultima partidă a etapa a 13-a din Superliga.

Gheorghe Hagi a vorbit despre partida disputată pe stadionul din Giuleşti şi a evidenţiat problemele echipei sale, atât în prima repriză cât şi în actul secund al partidei. Hagi este de părere că performanţele obţinute în urmă cu două sezoane nu ar trebui să ridice aşteptările din partea actualei echipe a celor de la Farul.

"După meci ce să mai zic, au meritat, tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine. E greu să vorbim în momentul de faţă, în ultimii ani a fost frumos. O situaţie grea, trebuie să tragem concluzii, să evaluam, legat de meci pot să vorbesc doar de prima repriza, în a doua...

În prima repriză n-am înţeles ce joc avem, ce jucăm, ce pregătim la meci, defensiv la fel, unde trebuie să facem presiunea. Când n-ai puterea asta adversarul joacă şi cred eu că ne-au dominat, au făcut un meci mare, noi n-am putut.

Ce vă zic vouă le zic şi lor, niciodată n-am vorbit ceva în vestiar şi afară am spus altceva, e realitate, ieşi pe teren, joci şi ori eşti cel mai bun, cel mai frumos, cum am fost noi o perioadă, ori în halul ăsta care am ajuns.

Am trăit momente şi clipe pe care nu şi le doreşte niciun jucător, toţi suntem de vină, toţi eram buni când am câştigat, în momentul de faţă toţi suntem de vină, de aici trebuie început şi vedem cu care mergem înainte, avem o seara să reflectăm.", a declarat Hagi, la flash interviu.

Hagi a continuat şi a vorbit despre diferenţa dintre felul în care a fost pregătit meciul şi jocul fotbaliştilor săi.

"Sunt multe, cred eu că cea mai mare problema a Farului e că acum doi ani a ieşit campioana, cred eu că suntem prea sus, nu mai suntem cu picioarele pe pământ, nu mai suntem realişti. Fotbalul te pedepseşte, campionii mari asta au, a doua zi iar au foame, iarăşi pot. În teren trebuie să ai putere, şi fizica şi mentală, trebuie să fii tu, să faci jocul tău, am jucat de atâtea ori în Giuleşti, cu copii.

Acum doar mingi lungi, la cap, când trebuia să jucăm alt lucru, defensiv n-am recuperat patru mingi, nu e prima data când jucam sistemul ăsta. Vedem de mâine încolo. Toţi, însemnând şi staff-ul, toată lumea trebuie evaluată, toţi avem o problemă, la Farul toţi avem o problemă.", a continuat Hagi.

Gică Hagi: "Ne aşteaptă un sezon foarte greu"

Managerul tehnic al constănţenilor a vorbit despre viitorul incert al actualei componenţe de la Farul, atât la nivel de lot, cât şi al staff-ului tehnic. 

"E o noapte, vom dormi, cine rămâne trebuie să lupte. Care vă rămâne, trebuie să luptăm pentru Farul, cine e trebuie să schimbe în lucruri bune, de mâine încolo trebuie să o iei de la capăt. Pe noi, la Farul ne aşteaptă un sezon foarte greu.

Nu vorbim de antrenor aici, poate nu o să mai fiu pe banca, nu ştiu, vom vedea, eu, ei, cine rămâne, trebuie să schimbăm ceva.

Nu poţi în momentele astea când pierzi. Pierdem toţi, nu avem nicio scuza, nu trebuie să căutam scuze, trebuie să fim în acelaşi moment toţi, împreună, care mai vor să fie, vom vedea.", a încheiat Hagi.

Afla mai multe despre: gheorghe hagifarulsuperligarapid 

viewscnt
Articole similare