You are here:

”Vine după 7 milioane de ani de nejucat”. Panduru nu a înţeles ”schema” lui Şumudică cu un jucător în meciul cu Farul: ”Mă mir”

”Vine după 7 milioane de ani de nejucat”. Panduru nu a înţeles ”schema” lui Şumudică cu un jucător în meciul cu Farul: ”Mă mir”

Rapid

Comentarii

Rapid a umilit-o pe Farul, iar experţii Basarab Panduru, Bogdan Cosmescu şi Constantin Zotta au tras concluziile celor întâmplate în Giuleşti.

Rapid a învins-o pe Farul, scor 5-0, în etapa a 13-a din Superliga României.

Cine au fost remarcaţii experţilor din meciul Rapid - Farul: ”Mi-a plăcut”

La finalul meciului, Constantin Zotta a fost chestionat cu privire la ce jucător i-a plăcut în partida din Giuleşti. El l-a numit pe Claudiu Petrila.

”Mie mi-a plăcut că a revenit, chiar dacă nu foarte spectaculos, cu gol un jucător important al Rapidului. Mă refer la Petrila, care a avut nişte prestaţii modeste în ultima vreme. A început bine, dar a urmat o perioadă modestă.

A înscris şi cred că asta îi va da energia necesară pentru a reintra în forma pe care o avea la început”, a declarat Zotta, la Prima Sport.

Bogdan Cosmescu a fost de altă părere: ”Mi-a plăcut Borza. De obicei nu-mi place, dar mi se pare îndemânatic în atac. Modul cum rezolvă faza aia, nu sunt mulţi care să dea inteligent de acolo. Cred că ar fi mai bun în acest sistem, să joace acolo mai sus. În apărare mi se pare foarte slab. Farul e incredibil de slabă, tot sezonul”.

În schimb, Basarab Panduru a analizat prestaţia lui Aaron Boupendza şi Clinton N'Jie, aflaţi la debutul oficial pentru Rapid.

”Pentru primul meci, Boupendza a arătat mai binişor. Njie încă nu l-am văzut cum trebuie. Mă mir de ce rămâne Boupendza 90 de minute în teren. Scorul este în favoarea ta, vine după 7 milioane de ani de nejucat. Era cât pe ce să se accidenteze”, a afirma ”Pandi”.

De asemenea, analistul sportiv a avut cuvinte de laudă pentru Petrila: ”Mi se pare că Petrila are atitudinea corectă, chiar dacă nu are multe realizări, aleargă, se bate. A fost un jucător care a jucat constant spre bine şi e un jucător de bază acolo în banda stângă”, a concluzionat Panduru.

Rapid a aplicat o corecţie neaşteptată echipei lui Hagi şi, cu 16 puncte, este pe locul 10, în timp ce Farul se află în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: rapidrapid farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare