You are here:

Alex Dobre a vorbit după debutul de vis la Rapid! Noul fotbalist al lui Şumudică îşi doreşte să revină la echipa naţională: "Iubesc România"

Alex Dobre a vorbit după debutul de vis la Rapid! Noul fotbalist al lui Şumudică îşi doreşte să revină la echipa naţională: "Iubesc România"

Rapid

Comentarii

Alex Dobre (26 de ani), a debutat pentru Rapid în victoria giuleştenilor de pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 5-0.

Rapid a obţinut cea mai clară victorie a sezonului şi totodată primul succes de pe teren propriu al acestei stagiuni. Trupa lui Marius Şumudică a reuşit să înscrie de cinci ori împotriva celor de la Farul într-o partidă dominată de gazde.

Alex Dobre, fostul jucător al celor de la Bournemouth, a debutat în tricoul Rapidului şi a reuşit să-şi treacă în cont o "dublă" la prima sa partidă în Superliga.

Alex Dobre: "Este un debut de vis"

"Este un debut de vis, cel mai important amănunt nu sunt golurile, ci rezultatul obţinut în această seară, ma bucur din suflet.

Aşa sunt eu, sunt dinamic, am fost inspirat, mă bucur din suflet că ne-a ieşit. Am un ritm mai dinamic, m-a ajutat foarte mult ritmul de acolo (n.r. din Portugalia) şi se pare că îmi prinde bine aici la noi.", a spus Dobre, la flash interviu.

Dobre a vorbit despre sprijinul primit din partea antrenorului său, Marius Şumudică, cât şi despre sprijinul coechipierilor săi.

"M-a incurajat, mi-au oferit sprijinul necesar, m-au făcut să mă simt acasă şi din această cauză am putut să dau astazi cele două goluri şi să-mi ajut echipa.", a continuat Dobre.

Cât despre o posibilă revenire la echipa naţională, Dobre speră ca evoluţiile sale în tricoul Rapidului să-i aducă o convocare din partea selecţionerului Mircea Lucescu.

"Nu ştiu, dar sper ca contribuţiile mele şi performantele mele să-l satisfaca pe dânsul. Dacă dânsul va considera că merit să fiu convocat la echipa naţională, ar fi o mândrie pentru mine. Iubesc România.", a continuat Dobre.

Fostul jucător al celor de la Dijon a vorbit şi despre interacţiunea pe care jucătorii au avut-o cu fanii la sfârşit şi cât de special a fost momentul după un astfel de rezultat.

"Va fi un drum bun de acum încolo, sunt toţi conştienţi cât de mult suntem iubiţi de fani, de-asta luptăm zi de zi, ne bucurăm că astăzi am obţinut acest rezultat pozitiv.

Sunt nişte momente incredibile, astea trebuie trăite, mai ales la debut. Am avut şansa să trăiesc aceste momente, îmi vor rămâne în minte. (n.r. despre derby-ul cu FCSB) Foarte pregătit, vom munci, vom da mai mult din noi, mergem acolo să luăm cele trei puncte.", a încheiat Dobre.

Afla mai multe despre: rapidalex dobresuperligamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare